26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) -Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - OlaDeka

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) —Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

26η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) ---Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Γ’ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΤΡΩΝ
26η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) 
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/05/2015 ΣΤΙΣ 18:00
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «Δημήτρης Διαμαντίδης»
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Αυτήν την Κυριακή 05 Μαΐου 2015 στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης» η Αντρική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ δίνει τον αγώνα της χρονιάς στα πλαίσια της τελευταίας

αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού Πρωταθλήματος που θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα με το αποτέλεσμα του αγώνα να κρίνει το αν η ομάδα μας θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου για τη Β’Εθνική.
Η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη για να φτάσει στο στόχο της και για αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν στο παιχνίδι της χρονιάς. Πρέπει να αποτελέσουμε τον 6ο παίκτη και να στηρίξουμε την προσπάθεια της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  σε αυτό το όμορφο φετινό ταξίδι που θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο αν καταφέρουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.

Θα είμαστε όλοι εκεί να ωθήσουμε και να ενισχύσουμε την ομάδα μας για την επίτευξή της νίκης !Θα είμαστε όλοι εκεί για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση της Τρίτης θέσης! Θα είμαστε όλοι εκεί σε έναν αγώνα πραγματική γιορτή του μπάσκετ! Θα είμαστε όλοι εκεί στη διαδρομή προς τη Β’εθνική!!!
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria