KOPENHAGEN FUR:Ημέρα 4η και 5η: Ισχυρός ανταγωνισμός στην αίθουσα δημοπρασιών! - OlaDeka

KOPENHAGEN FUR:Ημέρα 4η και 5η: Ισχυρός ανταγωνισμός στην αίθουσα δημοπρασιών!

KOPENHAGEN FUR:Ημέρα 4 και  5: Ισχυρός ανταγωνισμός στην αίθουσα δημοπρασιών!
 ΤΟ OLADEKA ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ 4η ΚΑΙ 5η ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ!

Πάνω από 800.000 αρσενικά Brown προσφέρθηκαν στη δημοπρασία Kopenhagen Fur την Δευτέρα.

“Η δημοπρασία έχει πάει πολύ καλά και οι τιμές ταιριάζουν με αυτές του Φεβρουαρίου. τα μεγάλα μεγέθη και τα δέρματα καλής ποιότητας παρουσίασαν τις καλύτερες επιδόσεις στη συλλογή, λέει “Jesper Lauge Christensen, Διευθυντής Πωλήσεων της
Kopenhagen Fur.

Έχουμε μια μακρά δημοπρασία, και οι ημέρες είναι μεγάλες, όταν έχουμε πολλές παρτίδες στο πρόγραμμα πωλήσεων. Το περασμένο Σάββατο, η πώληση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ. Ωστόσο, η επόμενη μέρα γνώρισε μεγάλη ενέργεια στην αίθουσα δημοπρασίας. Η πώληση κινούνται σε γρήγορο ρυθμό, όταν προσφέρθηκαν τα αρσενικά Brown. Η αίθουσα δημοπρασιών ήταν αρκετά ενεργή, και οι πελάτες πάλεψαν σκληρά για τα εμπορεύματα.

Ίδιος ο αγοραστής Top Lot με την τελευταία δημοπρασία

Το Top Lot στα θηλυκά Silver Blue Cross αγοράστηκε από τον κ Frank Sun ο οποίος αντιπροσωπεύει την Hua Xin Fur Co. LTD. Ο κ. Frank Sun αγόρασε επίσης ένα Top Lot κατά την τελευταία δημοπρασία του Φεβ 2015

“Στους πελάτες μου αρέσουν τα βιζόν της Δανίας. Θέλουν μόνο την καλύτερη ποιότητα», λέει ο Frank Ήλιο

Όπως και η προηγούμενη αγορά του, έτσι και αυτό το Top Lot πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της Δανέζικης ποιότητας σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Κίνας,  την πόλη Xin Ji,  όπου η δραστηριοποιείται η εταιρεία και έχει ανελιχθε΄ σε ηγετική θέση στην παραγωγή των ενδυμάτων γούνας ..

Αυτή τη φορά ο Frank Sun αγόρασε το βιζόν Top Lot για τον πελάτη του,  Zhang Shi Xiong της EDGAR Fur & Leather Clothing Co. LTD.

Αποτελέσματα:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria