Η Αγνή Κανδύλη-Μυκωνιάτη έκανε «δώρο» έναν κουβά …ποπ-κορν στον Σ. Αδαμόπουλο για ανάρτησή του στο Facebook (φωτογραφίες)

Αρχική » Διάφορα » Η Αγνή Κανδύλη-Μυκωνιάτη έκανε «δώρο» έναν κουβά …ποπ-κορν στον Σ. Αδαμόπουλο για ανάρτησή του στο Facebook (φωτογραφίες)

Η Αγνή Κανδύλη-Μυκωνιάτη έκανε «δώρο» έναν κουβά …ποπ-κορν στον Σ. Αδαμόπουλο για ανάρτησή του στο Facebook (φωτογραφίες)

Από τις κορυφαίες στιγμές που έχουμε δει σε Περιφερειακά Συμβούλια:

Το βράδυ της Τετάρτης, η περιφερειακή σύμβουλος της παράταξης «Ελπίδα» Αγνή Κανδύλη-Μυκωνιάτη έκανε… «δώρο» έναν κουβά….ποπ-κορν στον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο για σχετική ανάρτησή του στο Facebook, με την οποία εξαπέλυε σε βάρος της επίθεση για το γνωστό θέμα απένταξης των έργων για τη λίμνη της Καστοριάς!

«Εσείς κύριε Αδαμοπουλε λέτε οτι σπουδάσατε την τέχνη του πολέμου! Μαλλον δεν έχετε καταλάβει τι εχω σπουδάσει εγω!», του είπε μεταξύ άλλων η κυρία Κανδύλη-Μυκονιάτη.

Μάλιστα, ο κ. Αδαμόπουλος πήρε μαζί του, φεύγοντας, και τον…κουβά με το ποπ-κορν, ενώ το άνοιξε, ζήτησε «συγγνώμη» από την περιφερειακή σύμβουλο της παράταξης της Γεωργιας Ζεμπιλιάδου, και την…κέρασε μερικά ποπ κορν!!!

kozanimedia.gr

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια