Πανούσης για Διαμαντόπουλο: Κάποιοι πιστεύουν πως ουρλιάζοντας γίνονται αριστεροί (βίντεο) - OlaDeka

Πανούσης για Διαμαντόπουλο: Κάποιοι πιστεύουν πως ουρλιάζοντας γίνονται αριστεροί (βίντεο)

Πανούσης για Διαμαντόπουλο: Κάποιοι πιστεύουν πως ουρλιάζοντας γίνονται αριστεροί (βίντεο)

Απάντηση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, στις κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του για την επέμβαση στην Πρυτανεία και την παραβίαση του Πανεπιστημιακού ασύλου.

«Με ήπια μεταχείριση και όχι νύχτα επιβάλαμε το κράτος δικαίου… Πώς μπορεί να λέει κάποιος ότι παραβιάστηκε το άσυλο; Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι έκαναν ελεύθερη διακίνηση ιδεών;», είπε. «Αναζητούμε εάν υπάρχει κάποιος φοιτητής… Το άσυλο αφορά σε ακαδημαϊκές λειτουργίες και δεν είναι άσυλο για όλους».

Απάντηση έδωσε και στην απαίτηση ομάδων στο ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησαν να φύγει από την κυβέρνηση, με αφορμή κείμενο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα με το οποίο ζητείται η παραίτησή του, το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

«Κάποιοι πιστεύουν ότι ουρλιάζοντας γίνονται αριστεροί… Ας μας πουν τι είναι αριστερή δικαιοσύνη και τι αριστερή αστυνομία… Ας το λύσουν αν θέλουν λαϊκή δημοκρατία… Μιλάμε για αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, για θεσμούς, αν μιλάμε για επιτροπή αγώνα που αποφασίζει μιλάμε για άλλο πράγμα… Αναρωτιέμαι ποιος εκλέγει κάποιους που μου ζητούν να παραιτηθώ».

real.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria