Αποχώρηση χωρίς ειδοποίηση!

Αρχική » Διάφορα » Αποχώρηση χωρίς ειδοποίηση!

Αποχώρηση χωρίς ειδοποίηση!

Συγκρότηση και δημιουργία της επόμενης υγιούς ημέρας, μακριά από κάθε είδους λαμόγια και αρρώστιες του πρόσφατου παρελθόντος

Με επίσημο έγγραφο που κατατέθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας η Καστοριά αποχώρησε και τυπικά χθες (10/04/2015) από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα, ωστόσο εκείνο που προκαλεί εντύπωση και σκορπά ερωτηματικά είναι πως ο άνθρωπος που χρίζει τον εαυτό του πρόεδρο και διαδίδει στα ραδιόφωνα ότι παίρνει την ευθύνη που η ομάδα αποχωρεί από το πρωτάθλημα δεν ενημέρωσε κανέναν από το ποδοσφαιρικό τμήμα πως βάζει λουκέτο στο μαγαζί!!

Επιπρόσθετα διαβάζοντας τις ατυχείς δηλώσεις του ξέχασε να πει την αλήθεια (προφανώς άγνωστη για εκείνον λέξη) αναφορικά με τις κυρώσεις που θα έχει ο σύλλογος όπως ορίζει το καταστατικό της διοργανώτριας αρχής (χρηματικά πρόστιμα και αφαίρεση βαθμών). Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη βαρύτητα από τη στιγμή που με την έναρξη της νέας σεζόν θα το συναντήσει με το καλημέρα η νέα πλέον διοίκηση.

Με τον τρόπο αυτό γράφτηκε λοιπόν το φινάλε, καθώς ο άνθρωπος που καταχρέωσε το σύλλογο σε κάθε γωνιά της πόλης, έδιωξε από το γήπεδο τόσους και τόσους ένθερμους κατά το παρελθόν υποστηρικτές του, ασέλγησε εκ νέου πάνω στην ομάδα με τελειωτικό αυτή τη φορά χτύπημα.

ΥΓ: Θα ήταν ιδανικό ο χρόνος που απομένει μέχρι να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος -και να ξεκινήσει η επόμενη- να μην αναλωθεί σε συγκρούσεις, αλλά στη συγκρότηση και προπάντων τη δημιουργία της επόμενης υγιούς ημέρας, μακριά από κάθε είδους λαμόγια και αρρώστιες του πρόσφατου παρελθόντος.

agskastoria

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια