Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Καστοριάς κου Ανέστη Αγγελή σύσκεψη στο Δημαρχείο για το θέμα ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας –ΕΔΗΚΑ.

Αρχική » Διάφορα » Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Καστοριάς κου Ανέστη Αγγελή σύσκεψη στο Δημαρχείο για το θέμα ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας –ΕΔΗΚΑ.

 Σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 10:00, ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής συγκάλεσε σε κοινή σύσκεψη τους εμπλεκόμενους παράγοντες της Καστοριάς για την ομαλή διευθέτηση του χρόνιου θέματος μεταξύ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και της ΕΔΗΚΑ ΑΕ.

Στη συνάντηση που προκάλεσε ο Δήμαρχος παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ καθ. Ευάγγελος Σίσκος και ο πρόεδρος της

ΕΔΗΚΑ κος Αχιλλέας Ευαγγέλου, όπως επίσης ο π. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κος Φ. Πετσάλνικος, η βουλευτής Καστοριάς κα Μ. Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κος Σ. Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κος  Χ. Καραταγλίδης και ο κος Ι. Κορεντζίδης.

Μετά την έκθεση των απόψεων όλων των παραβρισκόμενων στη συνάντηση ο Δήμαρχος Καστοριάς τόνισε ότι κοινός τόπος για όλους είναι η ανάγκη της Καστοριάς για την άμεση εύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης μεταξύ του ΤΕΙ και της ΕΔΗΚΑ ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία και των δύο φορέων.  

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια