Διαγωνισμός Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια για μαθητές των Νομών Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας - OlaDeka

Διαγωνισμός Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια για μαθητές των Νομών Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας

Εξετάσεις: Σάββατο 16 Μαΐου 2015, Κοζάνη

Πιστό στον μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα και στην αποστολή του να καταστήσει ακόμη πιο προσιτή την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε παιδιά από όλη την Ελλάδα, το Κολλέγιο Ανατόλια προσφέρει σε μαθητές/μαθήτριες των Νομών Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας έως δύο (2) εξαετείς υποτροφίες διδάκτρων και τροφείων – με διαμονή στο οικοτροφείο του Κολλεγίου Ανατόλια– από την Α΄ τάξη του Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2015- 2016.

Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν σε τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού κατόπιν εξετάσεων στα Ελληνικά και Μαθηματικά στην ύλη της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και στα Αγγλικά.

Για την απονομή των υποτροφιών θα ληφθούν υπόψη και εισοδηματικά κριτήρια.

Οι υποτροφίες καλύπτουν και τα έξι χρόνια φοίτησης στο Γυμνάσιο/ Λύκειο εφόσον η επίδοση στα μαθήματα παραμένει υψηλή, η διαγωγή κοσμιότατη και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν παρουσιάζει σημαντική αλλαγή.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από κλιμάκιο καθηγητών του Κολλεγίου Ανατόλια στην Κοζάνη, το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στις 10 π.μ. στο Ξενοδοχείο «Παντελίδης» (3 χλμ. Πτολεμαϊδας – Φλώρινας).

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: Γραφείο Εισαγωγής Μαθητών και Υποτροφιών, [email protected], 2310 398203 (κα Κορίνα Θεοδωρίδου), 8.15 – 15.00.Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα όπως και ένα πολύπτυχο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής προσφοράς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria