ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες σας καλωσορίζουμε στο τμήμα κωπηλασιας του Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή σας να εμπιστευθείτε το παιδί σας στους προπονητές και τις υποδομές του σωματειου μας, ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση η οποία συνοδεύθηκε από την κατάλληλη έρευνα σε αρκετά αθλητικά σωματεία και συλλόγους. Εμείς με τη σειρά μας αφού σας ευχαριστήσουμε για την απόφασή σας να εμπιστευτείτε το σωματειο μας – και ειδικότερα το τμήμα κωπηλασιας – για την άθληση και την ανάπτυξη των παιδιών σας, δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν έμψυχο δυναμικό και τις υποδομές μας σε αυτή την κατεύθυνση.


Ο ΝΟΚ τα επόμενα χρόνια θα προσπαθήσει να γίνει μια αθλητική κυψέλη που αναπτύσσει και εξελίσσει αθλητές και αθλήτριες της κωπηλασιας με τη βοήθεια των έμπειρων προπονητών που εντάχθηκαν αλλά και θα ενταχθούν στο μέλλον στο έμψυχο δυναμικό του.
Το οικογενειακό κλίμα που προσφέρει ο σύλλογός μας, αν και είναι αναγνωρισμένο από το σύνολο της αθλητικής κοινότητας της Καστοριας θα προσπαθήσουμε σύντομα να γίνει γνωστό σε όλη την αθλητική κοινότητα της χώρας μας. 

Το τμήμα κωπηλασιας βασίζεται στη γνώση, την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και στην αγάπη των προπονητών μας τους οποίους και προτρέπουμε να αποτελέσουν τους καθοδηγητές και εμψυχωτές των νεαρών παιδιών που θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του ώστε και αυτά με τη σειρά τους να αγαπήσουν να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν στο όμορφο άθλημα της κωπηλασιας.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και το ίδιο ζητάμε και από εσάς με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.

Αγαπητοί Αθλητές και Αθλήτριες κωπηλασιας του Σωματειου μας,
ένα θερμό καλωσόρισμα από τη Διοίκηση και εμένα προσωπικά σε εσάς που είστε το επίκεντρο της προσοχής και της διαρκούς προσπάθειάς μας.


Σας βεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να επιτύχετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον υγιή στίβο του αθλητισμού.

Είμαστε σίγουροι ότι η προσωπική σας ανάπτυξη και η συστηματική ομαδική προσπάθεια θα φέρουν επιτυχίες οι οποίες θα μας κάνουν όλους υπερήφανους για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειάς σας.

Το τμήμα κωπηλασιας και η Διοίκηση του Σωματειου, θα είναι πάντοτε υποστηρικτής σας.

Αγαπητοί Φίλοι Υποστηρικτές και Χορηγοί του τμήματος κωπηλασιας του Σωματειου μας,
Η διαρκής υποστήριξή σας στο έργο που έχουμε κληθεί να υπηρετήσουμε, μας τιμά και μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στο να θέτουμε υψηλούς αλλά ταυτόχρονα επιτεύξιμους στόχους. Δεν είναι υπερβολή να επικοινωνήσουμε ότι η υποστήριξή σας αυτή γίνεται περισσότερο αναγκαία από ποτέ αφού η δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε, έχει αφήσει ορατό πλέον το αποτύπωμά της και στον τομέα του αθλητισμού. 

Μόνο αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας θα είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε αποτελεσματικότερα τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας και τους αθλητές και αθλήτριές μας και να τους κρατήσουμε κοντά στους αθλητικούς χώρους και τις χαρές του αθλητισμού.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα υπόλοιπα πολύ αξιόλογα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, δεσμευόμαστε ότι θα εξαντλήσουμε τις προσπάθειές μας για να διατηρήσουμε τα υψηλά standards που έχουμε εξασφαλίσει για τα μέλη της αθλητικής μας οικογένειας.
Εύχομαι η παραμονή σας στο τμήμα κωπηλασιας του «Ν,Ο,ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.» να παραμείνει ως μια μοναδική εμπειρία φιλίας και αθλητικής συνεργασίας.

Φλωρος Κων/νος
Πρόεδρος N.O.K.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria