ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ: Η ΓΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - OlaDeka

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ: Η ΓΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ: Η ΓΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η Ελληνική Γουνοποιία, είναι ένα μοναδικό παράδειγμα εξωστρέφειας και σημαντικού παραγωγικού πλεονεκτήματος της χωρας μας. Το γεγονός αυτό αναγνωρίζεται από το σύνολο του πολιτικού κόσμου όπως αποδεικνύει η συμμετοχή συμμετοχή Υπουργών, Γενικού Γραμματέα, Βουλευτών, Εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων , Περιφέρειας

Δυτικής Μακεδονίας και  Δήμου Καστοριάς  στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας. Το σύνολο των βουλευτών της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας από όλα τα πολιτικά κόμματα εξέφρασαν τη στήριξη τους  στον κλάδο της γούνας και τους ανθρώπου της. Ενός κλάδου που παράγει τον πλέον φιλικό προς το περιβάλλον προιόν, ενός κλάδου που ζεί από το περιβάλλον και για το περιβάλλον. Η ελληνική γουνοποιία είναι τους ελάχιστους κλάδους που έχουν απομείνει στη χώρα μας εντάσεως εργασίας, καθώς το 85% της επεξεργασίας του προϊόντος κατασκευάζεται στο χέρι.

Το σύνολο της κοινωνίας της Δυτικής Μακεδονίας, όπως εκφράζεται από τους πολιτικούς τους εκπροσώπους, Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δημάρχους, , όλων των κομμάτων που στήριζαν και στηρίζουν τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις και τους εργαζομένους του κλάδου. Ενάντια στην γενική απαισιοδοξία και τις οικονομικές δυσκολίες υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα που παράγει δημιουργεί και εξάγει.
Για την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας ,
Ο Πρόεδρος,

Δ. Κοσμίδης
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria