Σύσκεψη υπό την Ζωή Κωνσταντοπούλου για την αξιοποίηση του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης - OlaDeka

Σύσκεψη υπό την Ζωή Κωνσταντοπούλου για την αξιοποίηση του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης

Σύσκεψη υπό την Ζωή Κωνσταντοπούλου για την αξιοποίηση του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης

Επέκταση των δραστηριοτήτων του Πάρκου προκειμένου να αναδειχθεί σε πόλο έλξης για τις νέες γενιές
Με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, Βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 διενεργήθηκε σύσκεψη υπό την Πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου με θέμα την αξιοποίηση του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Γ. Θαλάσσης, ο Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος της Βουλής κ. Π. Σούρλας και ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιδρύματος της Βουλής για το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης κ. Ρ. Αλβανός.

Στη συζήτηση αναδείχτηκε η συμβολή του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης τόσο στην κατανόηση του ιστορικού παρελθόντος μέσα από τη λειτουργία εκθέσεων φωτογραφίας ιστορικού περιεχομένου αλλά και την πλούσια ερευνητική υποδομή της βιβλιοθήκης, όσο και στην ενημέρωση των επισκεπτών για το φυσικό περιβάλλον και τα είδη σπάνιας χλωρίδας και πανίδας της περιοχής του Γράμμου.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στην ανάγκη ανάληψης δράσεων για επέκταση των συνολικών δραστηριοτήτων του Πάρκου προκειμένου να αναδειχθεί σε πόλο έλξης κυρίως για τις νέες γενιές, πληροφορώντας και ευαισθητοποιώντας σε θέματα ιστορικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria