Επίσκεψη Κυπρίων μαθητών στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς (φωτογραφίες) - OlaDeka

Επίσκεψη Κυπρίων μαθητών στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς (φωτογραφίες)

Επίσκεψη Κυπρίων μαθητών στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς (φωτογραφίες)

Η αποστολή του Γυμνασίου Αγίου Βασιλείου Στροβόλου Λευκωσίας της Κύπρου, που βρίσκεται στην πόλη μας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησής του με το Γυμνάσιο Μαυροχωρίου, πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Τους μαθητές, συνοδούς καθηγητές, και αντιπροσώπους του συλλόγου γονέων, υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού & Πολιτισμού Παναγιώτης Κώττας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βάσσου Πασχάλης και η ειδική Συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Χαρούλα Παπαθανασίου, καθώς ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμόπουλος απουσίασε εκτάκτως στην έδρα της Περιφέρειας για την υποδοχή του Υπουργού Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στο τέλος ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα με τους υπευθύνους του σχολείου, στη μνήμη μίας σημαντικής προσπάθειας ανάμεσα στα δύο σχολεία που διαρκεί περίπου 30 χρόνια.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria