Αισιοδοξούν οι γουνοποιοί της Καστοριάς

Αρχική » Διάφορα » Αισιοδοξούν οι γουνοποιοί της Καστοριάς

Αισιοδοξούν οι γουνοποιοί της Καστοριάς

Ικανοποιητικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς από τη Ρωσία, καθώς όπως αναφέρει η διοίκησή του, με την μερική ανάκαμψη του ρουβλίου τις τελευταίες ημέρες πολλοί είναι οι εμπορικοί επισκέπτες που δηλώνουν ότι θα επισκεφτούν την 40 Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς που θα πραγματοποιηθεί από τις 6-9 Μαΐου στην
ακριτική πόλη.

Τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον μεγαλώνει για την Έκθεση και από άλλες χώρες ενώ η συμμέτοχη των Εκθετών ξεπέρασε τους εκατό σε καλαίσθητα περιπτερά που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις άλλες μεγάλες διεθνείς εκθέσεις που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο.

Η φετινή 40η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς μας εισάγει σε ένα μαγικό κόσμο. Σε ένα κόσμο που η φαντασία συναντά το όνειρο, ο ρεαλισμός το εξωπραγματικό και όλα μπορούν να συμβούν!

«Σε αυτόν τον ξεχωριστό, μαγικό κόσμο η γούνα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Προσφέρει ζεστασιά, προστασία αλλά και αγκαλιάζει με μοναδικό στιλ. Γίνεται το κυρίαρχο στοιχείο, μια προσιτή πολυτέλεια που όλοι μπορούν να αποκτήσουν και να εντάξουν στη δική τους προσωπική «ιστορία».

Μέσα από τον υπέροχο αυτό μαγικό κόσμο λοιπόν, η Καστοριά της «γούνας» και του «εμπορίου» έρχεται στο επίκεντρο των διεθνών εμπορικών συναλλαγών γούνας για άλλη μια χρονιά. Ισχυροποιεί τη θέση της στο διεθνή κόσμο του εμπορίου της γούνας και συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων αγορών και συνεργασιών όχι μόνο τοπικά, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από την Ασία και την Ευρώπη μέχρι τη Β. Αμερική η γούνα γίνεται ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης και ανάκαμψης των τοπικών κοινωνιών. Γίνεται το «μαγικό» ρούχο που βοηθάει τους επαγγελματίες να πραγματοποιήσουν το δικό τους επιχειρηματικό όνειρο, αλλά και τους επισκέπτες να γίνουν οι πρωταγωνιστές ενός παραμυθιού που τους αγκαλιάζει με στιλ και ζεστασιά.

Η 40η Διεθνή Έκθεση Γούνας ανοίγει τις πύλες της 6-9 Μαΐου 2015 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας. Γεμάτη έμπνευση και μοναδικές δημιουργίες από τους γουνοποιούς της Καστοριάς & Σιάτιστας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη, θα σας δώσει το εισιτήριο για να μπείτε στο μαγικό της κόσμο και να φτιάξετε και εσείς το δικό σας προσωπικό παραμύθι, στο οποίο τον κύριο λόγο θα έχετε εσείς και η μοναδική τέχνη της γουνοποιίας!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.furfairkastoria.com

http://www.agronews.gr/news/companies/arthro/127979/aisiodoxoun-oi-gounopoioi-tis-kastorias/

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια