ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ:ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - OlaDeka

ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ:ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ:ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Καστοριά, 14/04/2015
Προς:
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (EΠΟ)
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Αξιότιμοι Κύριοι
Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιούμε πως η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ.

<<ΚΑΣΤΟΡΙΑ>>  αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή λειτουργίας του σωματείου και την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.

Η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο δεν αντικατοπτρίζει την μεγάλη ιστορία και το όνομα της ομάδας  μας.
Από την έναρξη της σεζόν, ο ορισμός της ομάδας μας από την ΕΠΟ στον πρώτο όμιλο χωρίς την παραμικρή επιχορήγηση, κατάργησε κάθε έννοια ισοδυναμίας και δικαιοσύνης, γεγονός που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις  της ομάδας λόγω του υψηλού κόστους αυτών.
Η έλλειψη οικονομικής στήριξης, η απαξίωση και η αδιαφορία των τοπικών φορέων και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΕΠΟ), σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που πλήττει την πατρίδα μας δημιούργησε σοβαρές δυσκολίες που έχουν σαν συνέπεια ο σύλλογός μας να βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικής ασφυξίας. Μια κατάσταση η οποία συνεχώς επιδεινώνεται και έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας του συλλόγου μας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ελπίζοντας πως ο κόσμος της Καστοριάς και οι τοπικοί φορείς θα αδράξουν την ευκαιρία και θα βοηθήσουν στη σωστή επανασυγκρότηση της ομάδας, ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει ξανά την αίγλη που αρμόζει στην ιστορία του και να επανέλθει με αξιοπρέπεια στα γήπεδα.
Για τον Α.Γ.Σ.Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ»
Ο Πρόεδρος

Ουσταμπασίδης Παναγιώτης


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria