Αρνί στα... χιονοδρομικά θα σουβλίσουν οι Βορειοελλαδίτες - OlaDeka

Αρνί στα… χιονοδρομικά θα σουβλίσουν οι Βορειοελλαδίτες

Αρνί στα... χιονοδρομικά θα σουβλίσουν οι Βορειοελλαδίτες

Τα χιονοδρομικά κέντρα θα παραμείνουν ανοιχτά για τους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων

Χειμωνιάτικος είναι ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα, όπου το κρύο είναι αισθητό, ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις σημειώθηκαν το πρωί σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Χιόνια έπεσαν, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα, την Κοζάνη και την Καστοριά, χωρίς πάντως να το στρώσει.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Φλώρινα, όπου ο υδράργυρος το πρωί έδειξε 1 βαθμό Κελσίου, ενώ την ίδια ώρα η Πτολεμαΐδα και η Κοζάνη είχαν 2 βαθμούς και η Καστοριά 3 βαθμούς Κελσίου.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ο υδράργυρος στις πρωτεύουσες των νομών της Δυτικής Μακεδονίας κυμαινόταν από 5-6 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιασμένος είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία το μεσημέρι είναι στους 10 βαθμούς Κελσίου, έχοντας το πρωί υποχωρήσει στην ελάχιστη τιμή του στους 7 βαθμούς.

Ανάλογες θερμοκρασίες καταγράφονται στις υπόλοιπες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει αυτήν την ώρα τους 10 βαθμούς Κελσίου.
Βροχερός είναι ο καιρός στην Ανατολική Μακεδονία, με τη θερμοκρασία στις 12 το μεσημέρι να κυμαίνεται στους 8-9 βαθμούς Κελσίου, ενώ νεφώσεις με μονοψήφιες τιμές θερμοκρασίας καταγράφονται στις περισσότερες περιοχές της Θράκης.

Ανοιχτά τα χιονοδρομικά κέντρα

Στα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν στην Πέλλα και Πισοδερίου στη Φλώρινα χιονίζει, ενώ ελαφρά χιονόπτωση σημειώθηκε και στη Βασιλίτσα Γρεβενών, χωρίς ωστόσο να σημειώνονται ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Τα χιονοδρομικά κέντρα θα παραμείνουν ανοιχτά για τους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων, τις περισσότερες μέρες του Πάσχα, κάποια εκ των οποίων σχεδιάζουν να συνδυάσουν σκι με …σούβλισμα αρνιών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria