Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 80 – 86 ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ Γ.Σ.ΕΛΙΜΕΙΑΣ – Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 32 – 52 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - OlaDeka

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 80 – 86 ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ Γ.Σ.ΕΛΙΜΕΙΑΣ – Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 32 – 52 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 80 – 86 ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ Γ.Σ.ΕΛΙΜΕΙΑΣ – Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 32 – 52 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Γ’ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 80 – 86
Δυστυχώς παρά την πολύ μεγάλη εμφάνιση και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε  δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε η αντρική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ από την πρωτοπόρο και

Πρωταθλήτρια ομάδα της Α.Ε.Λάρισας με 80-86 σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η προσπάθεια των παικτών της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ήταν συγκλονιστική αλλά και οι παίκτες της Λάρισας αν και αδιάφοροι βαθμολογικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μάτωσαν μέσα στο γήπεδο προκειμένου να κατακτήσουν την νίκη σαν να επρόκειτο για κάποιον Τελικό.
 Οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά στο τέλος η πολύ μεγάλη ευστοχία των παικτών της Λάρισας στα κρίσιμα τελευταία λεπτά του αγώνα τους χάρισε τη νίκη. 
 Και οι δύο ομάδες προσέφεραν σπουδαίο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις στον κόσμο, που γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης» σε έναν αγώνα πραγματική διαφήμιση για το μπάσκετ. 
Τα δεκάλεπτα: 21 -21, 45-45, 60-70, 80-86.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Γ.Σ.ΕΛΙΜΕΙΑΣ – Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 32 – 52
Μια ακόμη νίκη για την ομάδα των Παμπαίδων του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η οποία πέρασε άνετα και από το «δύσκολο» γήπεδο του Γ.Σ.Ελιμείας κερδίζοντας την αντίστοιχη τοπική ομάδα με 32-52.
Τα παιδιά μπήκαν από την αρχή αποφασισμένα στο παιχνίδι, δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα διατηρώντας πάντα μια διαφορά ασφαλείας. Έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ και παρά τα πολλά λάθη, που έκαναν σημείωσαν μια ακόμα νίκη δίνοντας ιδιαίτερη χαρά τόσο στην προπονήτρια τους όσο και στους γονείς και φίλους,  που συνοδεύουν και είναι κοντά στην ομάδα σε κάθε αγώνα των παιδιών.
Τα δεκάλεπτα: 07-13, 16-27, 26-38, 32-52

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(Κανιτάκη): Μαρινέλης, Τζήμας, Παπαμόσχος, Γεωργιάδης, Ντίκος, Καραβατάκης, Κάδρας, Γουρζάνης, Γκλιάγιας, Τσιφτσής, Τσιότσης, Δαμιανού.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria