Α΄βραβείο στον μαθητή του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς Παύλο Βαενά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης - OlaDeka

Α΄βραβείο στον μαθητή του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς Παύλο Βαενά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης

Α΄βραβείο στον μαθητή του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς Παύλο Βαενά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης

Ο μαθητής της Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς Παύλος Βαενάς κατέκτησε το Α΄ βραβείο στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΚΕ΄ Πνευματικού Μαΐου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, με το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά το σχολικό έτος 2014-15.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος” της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και επέδωσαν τα βραβεία και τους επαίνους η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά συγχαίροντας τους διοργανωτές της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστος Μήττας, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Κούβελας, εκπρόσωπος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου ο Αρχιμανδρίτης κ.κ. Προκόπιος, εκπρόσωποι συλλόγων λογοτεχνών, διευθυντές σχολείων, μέλη των δ.σ του ΣΕΚΒΕ και του Κέντρου Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης .

Μήνυμα απέστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria