Καστοριά: 3ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας (αποτελέσματα – φωτογραφίες)

Αρχική » Διάφορα » Καστοριά: 3ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας (αποτελέσματα – φωτογραφίες)

Καστοριά: 3ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας (αποτελέσματα – φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο 3ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς. Αν και τελικά συμμετείχαν μόνο 18 μαθητές από σχολεία της Π.Ε. Καστοριάς, το επίπεδο ήταν υψηλό και οι μαθητές διαγωνίστηκαν με ευγενή άμιλλα σε λέξεις διαβαθμισμένης δυσκολίας.

Από τη βαθμολογία προέκυψε η παρακάτω δεκάδα με σειρά κατάταξης:
Βαενάς Παύλος του Δημητρίου (4ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
Βασιλειάδης Γεώργιος του Θωμά (2ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
Μιχαλόπουλος Γεώργιος του Κοσμά (2ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
Παύλου Μαρία του Γεωργίου (Γυμνάσιο Πενταβρύσου)
Παπακωνσταντίνου Αλεξάνδρα του Παναγιώτη (2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού)
Παπαδοπούλου Ελισάβετ του Κων/νου (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)
Μαρδίρης Ορέστης του Θεοδώρου (4ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
Παρίντας Ιωάννης – Παναγιώτης του Θεοδώρου (2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού)
Σκοτίδα Αγλαΐα του Χρήστου (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)
Νίκου Αφροδίτη του Χρήστου (Γυμνάσιο Μανιάκων)

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους τρεις πρώτους. Το Χρηστικό Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας ήταν δωρεά της Ακαδημίας Αθηνών για τον νικητή του διαγωνισμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και βιβλία, λογοτεχνικά και σχολικά βοηθήματα, τα οποία ήταν δωρεά των Εκδόσεων Πατάκη.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν είναι αξιέπαινοι για την προσπάθειά τους.

Από τη μεριά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την κ. Γλυκερία Ευαγγέλου, Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς, για τη φιλοξενία στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και τις φιλολόγους που εναλλάχθηκαν στην κριτική επιτροπή: Έλενα Μιχούλα, Μαρία Παπαδοπούλου, Δήμητρα Σαββουλίδου και Παναγιώτα Τσιάτσικα.

Επίσης ευχαριστούμε την καθηγήτρια πληροφορικής κ. Ειρήνη Παπανικολάου για την επιμέλεια της αφίσας και για την τεχνική βοήθεια στην ηλεκτρονική καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, αλλά με τη σταθερή στήριξη των μελών του και τις σημαντικές δωρεές βιβλίων για τους μαθητές που συμμετέχουν, θα συνεχίσει να οργανώνει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, προσαρμόζοντάς τον σε νέα δεδομένα. Είναι τιμή μας η συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι προσέρχονται με ζήλο και αυτοπεποίθηση, συνοδεία των καθηγητών και των γονιών τους.

Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε.

Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια