Ο Καστοριανός Θανάσης Παγουνάδης 1ος στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» - OlaDeka

Ο Καστοριανός Θανάσης Παγουνάδης 1ος στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Ο Καστοριανός Θανάσης Παγουνάδης 1ος στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

2η στις γυναίκες η Σόνια Τσεκίνη – Μπουδούρη
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» ανέβηκε η WIND Running Team με τον αθλητή Θανάση Παγουνάδη, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στα 5 χλμ. με χρόνο 16.24.
Ο πρωταθλητής του Πανναξιακού, ο οποίος κατάγεται από την Καστοριά και πριν καταλήξει στο σύλλογο της Νάξου είχε αγωνιστεί και με τον Πανιώνιο, αγωνίστηκε με τη φανέλα της WIND Running Team και ενθουσιασμένος με την πρώτη του συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τον αγώνα αλλά και την επιτυχία του να κόψει πρώτος το νήμα στα 5χλμ.:

«Ήταν από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχω πάρει μέρος και θα μπορούσα να πω ότι ήταν ισάξια των αντίστοιχων αγώνων που διεξάγονται στην Αθήνα».
Ο Θανάσης Παγουνιάδης ανήκει πλέον στην γαλάζια ομάδα της WIND που ήταν από τους κύριους χορηγούς της διοργάνωσης μετά τον τερματισμό του ανέφερε επίσης: «Έτρεξα με μια πολύ δεμένη ομάδα και χαίρομαι που ανήκω σε αυτή. Όλα τα μέλη της WIND Running Team περάσαμε πολύ καλά και κυρίως προσφέραμε μαζί με τους χιλιάδες άλλους δρομείς με την συμμετοχή μας σε φορείς που έχουν την ανάγκη όλων μας. Πιστεύω να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και να προσφέρω κι άλλες επιτυχίες στην μεγάλη ομάδα της WIND»

Εκτός από τον έντονο συναγωνισμό στα 5 χλμ., αξιοσημείωτα ήταν τα αποτελέσματα και στις υπόλοιπες διαδρομές. Στο Μαραθώνιο Δρόμο νικητής ήταν ο Αιθίοπας Μπόνσα Ατόμσα Γκόνφα, με 2 ώρες 18.06 ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Ζερίτου Ουακτζίρα Μπέγκασοου από την Αιθιοπία με 2.40.49. Στα 10.000μ., νικητής αναδείχθηκε ο Κενυάτης Χένρι Κεμπόι (30.21), ενώ ταχύτερος Έλληνας ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που τερμάτισε 4ος με χρόνο 32.50. Στην κατηγορία των γυναικών επικράτησε η Κενυάτισσα Άγκνες Τσέμπετ με 35.34, ενώ 2η ήταν η Σόνια Τσεκίνι – Μπουδούρη (35.46)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria