ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- 1η ΜΑΗ 2014 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ - OlaDeka

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- 1η ΜΑΗ 2014 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- 1η ΜΑΗ 2014 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 
Το  Εργατικό Κέντρο  Καστοριάς απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους  Ανέργους καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

στην Πλατεία  Μακεδονομάχων  στις  10.30 π.μ.

Προσκλητήριο ενότητας και αγώνα στη μάχη για έναν κόσμο δικαιότερο, χωρίς φτώχεια, εκμετάλλευση, καταπίεση και εξαθλίωση. Για ένα κόσμο ισότητας, ευημερίας, αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης. 
Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη οι Έλληνες εργαζόμενοι, ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους σ’ όλο τον κόσμο που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στη ξενοφοβία, στο ρατσισμό. Το μέγεθος της επίθεσης που έχουμε δεχτεί στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας  δικαιώματα επιβάλει σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν ότι με κόπο αποκτήσαμε τα τελευταία εκατό χρόνια. 
Η 1η Μάη 2014 βρίσκει τους Έλληνες εργαζόμενους, σχεδόν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία εξαθλιωμένη από τις αδιέξοδες και καταστροφικές κυβερνητικές και τροικανές πολιτικές. Αντιμέτωπη με την ανεργία την φοροεπιδρομή την επίθεση σε θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματα.
Απέναντι σ ́αυτές τις πολιτικές, η απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι μια και μοναδική:
ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΕΡΓΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Οι εργαζόμενοι και τα Συνδικάτα συνεχίζουν τη μάχη ώστε να ανατρέψουν τις συνταγές, της ύφεσης, των απολύσεων, της ανεργίας, των ανατροπών των ασφαλιστικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, του αποκλεισμού  των πολιτών από τα Κοινωνικά Αγαθά, των ιδιωτικοποιήσεων των Δημοσίων Υπηρεσιών και Οργανισμών, της  υποταγής της χώρας στα «θέλω» και στις απαιτήσεις των αγορών, στα συμφέροντα των ισχυρών της Ευρωπαϊκής  Ένωσης, των εργοδοτών και των τραπεζιτών.
Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά 
για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε  αγωνιστικό-απεργιακό παρόν στο κάλεσμα του  Εργατικού  Κέντρου  την Πέμπτη 1η Μάη.
Παλεύουμε και Απεργούμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για να διασφαλίσουμε και να διευρύνουμε τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα, όπως μας αξίζει και δικαιούμαστε!
Οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι τεράστια και σοβαρά γι ́αυτό και η ενότητα όλων των δυνάμεων της εργασίας είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε, για να αντιπαλέψουμε και να ακυρώσουμε αυτές τις πολιτικές.
Με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑ προωθούμε τα αιτήματα μας, διασφαλίζουμε τα δικαιώματα μας.
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Όλοι στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου 
την ΠΕΜΠΤΗ 1η ΜΑΗ
                            ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΜΑΛΕΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                      ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria