ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΦΕ (VIDEO) - OlaDeka

ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΦΕ (VIDEO)

 ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΦΕ (VIDEO)

Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε με την άσεμνη χειρονομία που φέρεται να έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης προς τη Γερμανία, οι συντελεστές του γερμανικού σατιρικού σόου του ZDF, Neo Magazin Royale, παραδέχονται ότι εκείνοι
ευθύνονται για την επίμαχη χειρονομία και το μοντάζ που έκαναν και αποκαλύπτουν καρέ-καρέ την διαδικασία αυτή.

Μάλιστα, το κανάλι ARD έπαιξε το βίντεο με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών που εμφανίζεται να λέει ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να ανακοινώσει τη χρεοκοπία τον Ιανουάριο του 2010 και στη συνέχεια «να δείξει το δάχτυλο» στη Γερμανία και να της πει ότι τώρα αντιμετώπισε εσύ το πρόβλημα.

Στο σημείο αυτό οι υπεύθυνοι για το μοντάζ φρόντισαν ο κ. Βαρουφάκης να εμφανίζεται να κάνει την συγκεκριμένη άσεμνη κίνηση.

Τον Φεβρουάριο, όπως υποστηρίζουν έψαχναν πλάνα του Γιάνη Βαρουφάκη, όμως δεν κατάφεραν να βρουν κανένα, εκτός από την ομιλία που είχε κάνει στο Ζάγκρεμπ το 2012.

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, επειδή ήθελαν να κάνουν… πάταγο με το βίντεο πείραξαν την επίμαχη σκηνή προκειμένου ο Γιάνης Βαρουφάκης να εμφανίζεται να κάνει την άσεμνη χειρονομία προς τη Γερμανία, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τον σωσία του ΥΠΟΙΚ που εμφανίζεται και στο βίντεο.

Στο τέλος του βίντεο-αποκάλυψη εξηγούν ότι το έκαναν για να παγιδεύσουν τον παρουσιαστή του ARD και να τονίσουν για άλλη μια φορά το πάθος των Γερμανών κατά όσων επιτίθενται στην πατρίδα τους.

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη χειρονομία στο 05:10:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria