ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ SAGA FURS ΜΑΡΤΙΟΥ - OlaDeka

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ SAGA FURS ΜΑΡΤΙΟΥ

12 Μάρτίου 2015: Τα Blue Shadow fox  πωλούνται κάτω από έντονο ανταγωνισμό
 
Η δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs συνέχισε τη δεύτερη μέρα με την πώληση διαφόρων ειδών αλεπούδων. Τα  50 000 Blue Shadow fox  πωλήθηκαν σε 25% υψηλότερες τιμές εν συγκρίσει με τα επίπεδα του Δεκεμβρίου.
Στα Blue Frost fox πουλήθηκε το 60%  σε σταθερές τιμές σε σχέση με το Δεκέμβριο. Τα Blue Frost fox πουλήθηκαν σε ποσοστό 80% σε ελαφρώς υψηλότερες τιμές σε σύγκριση με το Δεκέμβριο. Τα Golden Island fox πουλήθηκαν σε ποσοστό 90% πωλούνται σε σταθερές τιμές .
Κύριοι αγοραστές σήμερα ήταν το Χονγκ Κονγκ / Κίνα με καλή υποστήριξη από την ευρωπαϊκή βιομηχανία της μόδας, την Κορέα και τη Ρωσία.
Το Top Lot of Fawn Light fox Saga Lumi Royal®  αγοράστηκε από τον William Sun  από το Χονγκ Κονγκ Fur Factory Ltd για ένα ειδικό οικογενειακό ένδυμα.
11, Μαρτίου του 2015: 
Η δημοπρασία Μαρτίου ξεκίνησε με την πώληση του Finnraccoon και αλεπούδες
 
Η δημοπρασία  ξεκίνησε στο πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο πλειστηριασμών που φιλοξένησε περισσότερους από 700 αγοραστές. Κύριοι αγοραστές ήταν από την ευρωπαϊκή βιομηχανία της μόδας με καλή υποστήριξη από την Κορεατική αγορά.
Η συλλογή Finnraccoon 43000 δερμάτων πουλήθηκε κατά 90% πωλήθηκαν με σταθερές τιμές σε σύγκριση με τα επίπεδα του Δεκεμβρίου. Η αβεβαιότητα στη Ρωσική αγορά επηρέασε τις πωλήσεις αλεπούς, πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε ότι η Ρωσία έχει συνήθως ήταν η μεγαλύτερη αγορά για τα είδη αλεπούς που προσφέρθηκαν. Οι πωλήσεις Silver fox έφτασαν το 60% και οι τιμές κρατήθηκαν επίσης σε σταθερές τιμές σε σύγκριση με τα επίπεδα του Δεκεμβρίου. Η προσφορά των διαφόρων δερμάτων αλεπούς  έτυχε επιλεκτικής ζήτησης.
Το Top Lot της Silverfox Saga Lumi Royal®  αγοράστηκε από τον Ole Nordang για την Gorski Group Μόντρεαλ του Καναδά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria