Paris Fashion Week Fall 2015-Winter 2016 Ημέρα 1η - OlaDeka

Paris Fashion Week Fall 2015-Winter 2016 Ημέρα 1η

Bonjour από το Paris Fashion Week Φθινόπωρο 2015-Χειμώνας 2016! Καθώς αρχίζουμε την εβδομάδα στην πόλη που πολλοί ονομάζουν την πρωτεύουσα της μόδας αναρωτιόμαστε τι
εκπλήξεις μας περιμένουν. Το fashion Weeek του Μιλάνο προσέφερε πλούσια εμφάνιση για το φθινόπωρο του 2015.Για να δούμε θα αυξήσει το Παρίσι τώρα τον πήχη; Πάντως ενώ η εστίαση στο Μιλάνο είναι σε σιλουέτες, στο Παρίσι, είναι όλα σχετικά με το Fit.

Anthony Vaccarello
Anne-Sofie-Madsen
Pascal-Millet
Christine-Phung
Το σμόκιν, ένα πραγματικά  ενημερωμένο κλασικό σύνολο με μαύρο παντελόνι, εμφανίζεται σε μια σειρά από συλλογές σχεδιαστών μέχρι στιγμής. Μπορεί αυτό να έχει συνέχεια ως τάση? Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.
Dévastée-Fall
Anthony-Vaccarello
Léa-Peckre-
Το Παρίσι δεν έχει κόμπλεξ. Πειραματίζεται και λέει ναι ακόμη και σε καρτουνίστικες και διασκεδαστικές λογικές.
Jacquemus
Lucien Pellat-Finet
Dévastée
Η αποδόμηση των καθιερωμένων τύπων ενδυμάτων έχει ήδη αρχίσει να κάνειπαιχνίδι εδώ. Θα βρείτε πραγματικά αυτή την άσκηση ενδιαφέρουσα και μας αρέσουν τα looks που προέκυψαν,  πολλά από τα οποία φαίνεται ότι είναι πιθανό να τα πάνε καλά στο λιανικό εμπόριο το επόμενο φθινόπωρο.
Anne-Sofie-Madsen
Christine-Phung
Jacquemus
Ημέρα 1η και παρουσιάζονται ελάχιστα κομμάτια με γούνα, αλλά όπως και σε οποιοδήποτε από τα ημερολόγια των Fashion Weeks, τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα αναμένεται να παρουσιάσουν παρουσιάσουν περισσότερη γούνα στη συνέχεια της εβδομάδας και περιμένουμε να δούμε πολλά φρέσκα, δημιουργικά fur looks.
Pascal-Millet-
Pascal-Millet-
Anne-Sofie-Madsen
Πάμε για τη δεύτερη μέρα…
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria