ΑΓΑΠΗΤΟ OLADEKA- ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - OlaDeka

ΑΓΑΠΗΤΟ OLADEKA- ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αγαπητό oladeka, ζούμε στην Αμερική χρόνια με τον σύζυγο μου έχουμε κάνει την οικογένεια μας εδώ. Την Καστοριά την επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο μιας και είναι τόπος
καταγωγής του συζύγου μου.

Κάθε χρόνο τα τελευταία 6 χρόνια παίρναμε τηλέφωνο στον δήμο και κλείναμε το καραβάκι του δήμου (Ολυμπία) για προγραμματισμένη βόλτα εν πλω στην λίμνη για τον σύλλογο που είναι μέλος ο σύζυγος μου, για αντάμωμα με τους συμμαθητές. Καλούσαμε του φίλους μας και μένανε όλοι κατενθουσιασμένοι.

Τέλος Μαΐου θέλουμε να κάνουμε τον γάμο της κόρης μας στην Καστοριά. Αφού κλείσαμε αεροπορικά εισιτήρια για τον κόσμο που θα ταξιδέψει, εκκλησία και και τα σχετικά πήραμε τηλέφωνο για να κλείσουμε το καράβι για βόλτα με τους καλεσμένους μας. Κάθε χρόνο παίρναμε τηλεφωνώ τον κ. Βασίλη στον δήμο και όλα ήταν στην εντέλεια. Φέτος δυσκολευτήκαμε να βρούμε το τηλέφωνο του υπεύθυνου και τελικά μας ενημέρωσαν από την τουριστική επιχείρηση ότι τα καραβάκια δεν λειτουργούν γιατί έχει λήξη η άδεια πλεύσης τους από το Νοέμβριο του 2014 και δεν έχουν και καπετάνιο. 
Εμείς κάνουμε του κόσμου τα έξοδα για να φέρουμε κόσμο στην Καστοριά και ο δήμος δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του. Γιατί όλα αυτά τα χρονιά δεν υπήρχε πρόβλημα και τώρα και τα 2 καραβάκια είναι ανενεργά? Κάτι φταίει

Για μας που ξέρουμε πόσο ωραία είναι η βόλτα με το καραβάκι το γεγονός ότι δεν μπορούμε να κάνουμε την βόλτα μας στεναχωρεί.

Κάντε κάτι μπας και βρεθεί μια λύση . 

Άννα – Ηλίας
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria