Μετά τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο το Oladeka πάει Μιλάνο - Milan Fashion Week 15/16 - OlaDeka

Μετά τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο το Oladeka πάει Μιλάνο – Milan Fashion Week 15/16

Μετά τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο το Oladeka πάει Μιλάνο - Milan Fashion Week 15/16

Υπάρχει κάτι εντελώς σουρεαλιστικό όταν πηδάς από τη μία εβδομάδα μόδας στην άλλη. Αμέσως αισθάνεσαι τις διαφορές ανάλογα με το που βρίσκεσαι. Το Λονδίνο είναι γνωστό για το άγριο στυλ που συχνά φλερτάρει με το γελοίο.Η εβδομάδα μόδας στο  Μιλάνο για το
Φθινόπωρο 2015-Χειμώνας 2016 θεωρείται ως δημιουργός τάσεων.Το Μιλάνο είναι η πόλη τοποθετεί τα looks πάνω στη βιτρίνα του παγκόσμιου τοπίου. Λοιπόν, είστε έτοιμοι να εκπλαγείτε αυτή την εβδομάδα?

No. 21

Brunello Cucinelli
Philipp Plein
Fausto Puglisi
Τα editorial της καθημερινής εμφάνισης έχουν ήδη περάσει διάφορα κύματα, με δύο κύρια ρεύματα τις επιρροές στις αρχές του 1970 και υπερ-luxe αναφορές που αναζητούν τελειώματα. Το θετικό σχετικά με αυτό είναι η εμπορική έφεση, αν και δεν μπορούμε ακόμα να προσδιορίσουμε εάν αυτές οι κατευθύνσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.
Luisa Beccaria
No. 21
Fay
Gucci
Stella Jean
Το streetwear επηρεάζει την αισθητική του σχεδιασμού, πάρα πολύ, καθώς οι σχεδιαστές προσπαθούν να κάνουν τα ρούχα τους πιο προσιτά σε μια νεότερη πελατειακή βάση. Σε αμέτρητες εκτελέσεις, η γούνα όχι μόνο βοηθά να επανεφεύρουμε το ένδυμα, αλλά επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας στο έπακρο.
Gucci
Genny
Philipp Plein
Καινοτόμες τεχνικές σε συνδυασμό με γούνα παρέχουν εξαιρετικά δημιουργικά πρότυπα που επιτρέπουν στα σχέδια να υπερβαίνουν τις συνηθισμένες προσδοκίες.
Genny
Philipp Plein
Gucci
Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να προσδιοριστεί εάν το Μιλάνο θα επαναφέρει το Bourgeois Chic ως κεντρική νέα τάση.

Milan Fashion Week Fall 2015 – Fall 2016 – Ημέρα 2η

Αφού το καθημερινό ντύσιμο επηρεάζει τις περισσότερες συλλογές, τότε η αναζήτηση για άνεση έχει στιγματίσει τις τάσεις για το φθινόπωρο του 2015. Η εκ νέου επεξεργασία της κλασικής εμφάνισης με μια νέα προοπτική προσθέτει ένα διασκεδαστικό ταλέντο σε πολλές line-ups εδώ στο Μιλάνο και αρχίζει να διαμορφώνεται μακράν η επικρατούσα τάση.

Prada

Moschino
Les Copains
Fendi

Φαινομενικά τα συμβατικά looks είναι πραγματικά αρκετά luxe με έμφαση στην απλότητα και το χαρακτηριστικό του ευκολοφόρετου. Τα πολυτελή υφάσματα και η εξειδικευμένη ραπτική είναι το κλειδί. Μερικά από τα πιο συντηρητικά στυλ μεταφέρουν στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο αντίκτυπο, όπως είναι η περίπτωση με τα σακάκια και τα παλτό γουναρικών.
Max-Mara
Blugirl-Fall
Μια σχεδιαστική κατεύθυνση που έχει αρχίσει να οριοθετείται είναι η διαστρωμάτωση των υλικών για να σχηματίσουν ενδιαφέρουσες υφές. Με τα γούνινα Jackets, η προσέγγιση διαφέρει κατά μεγάλες διαβαθμίσεις από κομψά “χτενισμένο” μέχρι πολαπλούς  τύπους γούνας ή συλλογές υλικών χειροτεχνίας από γούνα. Αυτό είναι συχνά παράξενο, αλλά μια πολλά υποσχόμενη τάση που ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί νέες συναρπαστικές τελειώματα.
Just Cavalli
Just-Cavalli
Blugirl –
Σας αρέσουν τα parka? Eπιλέξετε ένα προσαρμοσμένο στα δικά σας γούστα look και δώστε το δικό σας μοδάτο στίγμα. Parkas και άλλα συγγενικά looks. Μερικοί λειτουργούν καλύτερα από τους άλλους. Παρ όλα αυτά η ιδέα πάντα βρίσκεται πίσω από οτιδήποτε γίνεται χρυσό στη μόδα. 
Fendi
Just Cavalli
Moschino
Τα κλασικά γούνινα παλτά επιστρέφουν με λίγες ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων φρέσκων χρωμάτων, νέων διαστάσεων, ή πολλαπλά ζευγαρώματα γούνας. Όλως περιέργως, θα μπορούσαμε να δούμε ένα ισχυρό παραλληλισμό με ανδρικά ενδύματα που παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο.
Costume-National
Max-Mara
Fendi

Milan Fashion Week Fall 2015-Fall 2016 – Ημέρα 3η


και συνεχίζουμε…

Iceberg
Blumarine
Marco-de-Vincenzo
Etro
Μια οπτική διάθεση στο Μιλάνο παίρνει σάρκα και οστά, και ίσως υποδηλώνει μια τάση, μέσω ασυνήθιστων προσαρμογών που φαινομενικά είναι απλά ενδύματα, γίνονται με απρόβλεπτα πολυτελή υλικά, όπως κροκόδειλος -αλιγάτορας,  βιζόν και άλλες γούνες. Επίσης, τα πραγματικά πολυτελή υλικά-επιθέματα όπως η γούνα με πλαστικά ή μεταλλικά καρφιά παίζουν πολύ σε  αυτή την τάση.
Sportmax
Bally
Blumarine
Marco-de-Vincenzo
Το γούνινο Jacket είναι επίσημα ένα must-have ρούχο και πραγματικά λαμπρό συμπλήρωμα τόσο σε κλασικά όσο και σε πιο αντισυμβατικά σύνολα. Μεγάλη σημασία για ένα τέτοιο γουναρικό έχει η ελαστική του φόρμα. Το Μιλάνο πιέζει για αυτό και εμείς ολόψυχα αγκαλιάζουμε αυτή τη λογική.
Versace
Etro
Bally
Κοντά παλτά / μπουφαν με φουντωτή γούνα με χαρούμενα χρώματα και φινιρίσματα αυτή την εβδομάδα αποδεικνύουν ότι τα μικρότερα μήκη τα πάνε καλά για τους σχεδιαστές κατά κανόνα.Η Sportmax, για παράδειγμα, εισήγαγε μία από αυτές τις σιλουέτες με ένα απρόσμενα μεγάλου μεγέθους κολάρο απηχώντας τον όγκο του 1990. Αυτό είναι μια σπουδαία εμφάνιση και θα μπορούσε να σημάνει την επιστροφή των σχημάτων τύπου «ζεστό κουκούλι» το οποίο ειλικρινά μοιάζει με καταπληκτική εμφάνιση όταν περικοπεί στο επίπεδο του γόνατος.
Versace
Philosophy-di-Lorenzo-Serafini
Sportmax
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ένα πρότυπο streetwear εύκολο-a-porter παίζει με συμβατική ενδυματολογική σοφία. Το 2015 κατά πάσα πιθανότητα θα το θυμόμαστε για το easy wear, για τα ρούχα που ταιριάζουν στο σώμα όμορφα και να μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε πολλαπλές μορφές. Τα πολυτελή νοήματα προέρχονται από σούπερ ακριβά υλικά και κατεργασίες καικάνουν αυτά τα ρούχα να ξεχωρίζουν εύκολα για κομψότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή πιο elegant για βραδινές περιστάσεις.
Blumarine
Tods
Iceberg
Versace
Θυμάστε μόλις λίγα χρόνια πριν, όταν οι εκτυπώσεις – πραγματικές εκτυπώσεις φωτογραφιών- ήταν τρομερά ζωντανές και πειραματικές?  Τώρα βλέπουμε κάτι παρόμοιο και πάλι στο Μιλάνο, αλλά με τη μορφή γούνινων παλτό. Αυτές οι ultra luxe αποδόσεις για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα είναι πραγματικά μια μεγάλη έκπληξη και θα μπορούσε να επηρεάσει άλλα σχέδια.
Etro
Tods
Marco-de-Vincenzo
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria