Νέα Υόρκη: O Fendi φέρνει την Ανοιξιάτικη γούνα - OlaDeka

Νέα Υόρκη: O Fendi φέρνει την Ανοιξιάτικη γούνα

Αυτό το mink jacket με το χαρακτηριστικό χρώμα pequin προέρχεται από το νέο κατάστημα Fendi στη λεωφόρο Μάντισον της Νέας Υόρκης και θα χτυπήσει σίγουρα την καρδιά της μόδας. Με την ευκαιρία, το pequin είναι ένα είδος πιπεριάς που έρχεται σε μια «καυτερή»,
λαμπρή απόχρωση του πορτοκαλί, επίσης πολύ καυτή για την άνοιξη.

Οι υπερ-πολυτελείας ζεστές και χρωματιστές γούνες επανεμφανίστηκαν στις πασαρέλες με τις κολεξιόν για το Φθινόπωρο 2015 – Χειμώνα 2016,  έτσι ώστε εκείνοι που θεωρούν  επένδυση μια καλή γούνα να είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα.

Κανείς δεν κάνει γούνα καλύτερα από τον Fendi, που εδρεύει στη Ρώμη. Και βέβαια είναι πολλοί εκείνοι που μιμούνται (για να το πούμε ευγενικά) τα σχέδια του.

 Η υπογραφή Fendi μπαίνει σε γουνοδέρματα,  αναδιαμορφωμένα σε σχέδια με ύφασμα που έχουν ως αποτέλεσμα ενδύματα με στυλ που κόβουν την ανάσα. Αυτό το Jacket έχει συνδυαστεί με ένα κομψό στολισμένο γιακά βιζόν, προαιρετικό στοιχείο που μπορεί να αφαιρεθεί.

Στη ναυαρχίδα των καταστημάτων Fendi Madison 598 κυριαρχεί η άποψη του πιο επιθυμητού δημιουργού μόδας λιανικής, τον Peter Marino.

Η ατμόσφαιρα στο κατάστημα μπουτίκ για νέους, πλούσιους «Ρωμαίους», αποτελεί κομμάτι του 21ου αιώνα στο χώρο της μόδας της Νέας Υόρκης. Η πολυτέλεια αρχίζει εδώ.

Ο στολισμένος μινκ γούνινος γιακάς, τιμάται 5.900 δολάρια. Ενώ το Pequin βιζόν Jacket 19.500 δολάρια.

New York Observer

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria