NAFA: Επιστροφή στο Grand Style με το GALA της Αθήνας - OlaDeka

NAFA: Επιστροφή στο Grand Style με το GALA της Αθήνας

NAFA White Mink by KN Furs

 Στις 23 Μαρτίου 2015, πάνω από 200 Ρώσοι χονδρέμποροι και λιανοπωλητές, και 150 εκπρόσωποι του Ελληνικού εμπορίου γούνας, συνευρέθηκαν με εκπροσώπους των τοπικών και ξένων κυβερνήσεων για την παρουσίαση του γκαλά της NAFA. Το διάσημο ξενοδοχείο της Αθήνας, η Μεγάλη Βρετανία, προσφέρθηκε ως το ιδανικό σκηνικό για το πρώτο γκαλά  του έτους από τη της
NAFA με θέμα «La Belle Epoque”.

Ήταν εκεί το World Fashion Tv, μαζί με φωτογράφους και δημοσιογράφους από κορυφαία περιοδικά μόδας και εμπορικές εκδόσεις.

Η βραδιά ξεκίνησε με μια πλούσια δεξίωση στο ιστορικό “Golden Rooms” του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες στη συνέχεια μπήκαν στο Grand Ballroom. Ο αντιπρόεδρος της NAFA Μπάμπης Πούλιος, καλωσόρισε όλους σε αυτή την ειδική εκδήλωση στην πατρίδα του και στη συνέχεια εισήχθη ο Rob Cahill, Ανώτερος Αντιπρόεδρος-Marketing.

Οι επισκέπτες ανταποκρίθηκαν θερμά, και ο κ Cahill διαβεβαίωσε για την συνεχή υποστήριξη από τη NAFA μέσα στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε τώρα. Τους διαβεβαίωσε ότι με το όραμα και το πάθος που έχουν για τη γούνα, σε συνδυασμό με τις προσπάθειες προώθησης της εμπορίας που έχουν αναλάβει, η γούνα θα συνεχίσει να είναι στη μόδα.

Για να αναγνωρίσουμε τους αγοραστές που αγόρασαν Top Lots στις πωλήσεις του Ιανουαρίου της NAFA, πραγματοποιήθηκε μια σύντομη τελετή απονομής. Αντιπροσώπων για έξι τοπικές εταιρείες κλήθηκαν στη σκηνή για να λάβουν τις τιμητικές πλάκες τους. Αυτοί ήταν οι: Abel, ego , EFD ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛOΣ, KN Furs, Karen Rizzi Pellicce και Langiotti.

Επίσης, αναγνωρίζονται κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων ήταν ο Mike Patrick, η Linda και η Valerie Zimbal, οι παραγωγοί των Black NAFA male and female Top Lots.

Οι προσδοκίες ήταν υψηλές, και όταν τα φώτα χαμηλώσαν  και το Gala άρχισε. Σε τριάντα λεπτά η ομορφιά των βιζόν της NAFA, με τον εξειδικευμένο σχεδιασμό και τη δεξιοτεχνία της παραγωγής των ενδυμάτων απέσπασαν εγκάρδιο χειροκρότημα, μετά το απολαυστικό θέαμα και την εμφάνιση που προκάλεσε έκπληξη θαυμασμού.

Καθώς το κοινό άφησε σιγά-σιγά τις θέσεις τους και τα φώτα της σκηνής έσβηναν, ήταν προφανές ότι η βραδιά ήταν μια μεγάλη επιτυχία.
NAFA

(Left) Black NAFA (Right) NAFA Northern Can-Am Sable by Abel Furs

Rob Cahill, Oksana Moroz & Langiotti

Rob Cahill, Dino Salagiannis & Cody Bokshowan

Yannis Beinis, Bobby Poulios & Tolis Gogos

Bobby Poulios & EFD Papdopoulos Furs

NAFA Pearl Mink by EFD Papdopoulos Furs

Black NAFA by ego

Bobby Poulios, Ditsios SA & Rob Cahill

Natalia Maslova, Oksana Moroz & Vyacheslav_Alexeev

Rob Cahill, Linda & Valerie Zimbal & Bobby Poulios

Bobby Poulios & Mike Patrick

Tolis Gogos of Abel Furs

Eleonora & Fotis Papadopoulos of EFD Papadopoulos Furs

NAFA White Mink by KN Furs

NAFA White Mink by Karen Rizzi Pellicce

Dino Salagiannis of ego

(Left) NAFA White Mink (Right) NAFA Pearl Mink by Langiotti

Yannis Beinis of Karen Rizzi Pellicce

Mr. Karanikolas of KN Furs

Tassos Langiotis of Langiotti

NAFA Northern Sable by Oscar de la Renta

Black NAFA finale

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria