Toρπίλη από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο-τον πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega-στην Παναρίτη, η οποία απεκάλυψε στο Κολέγιο Deree, όσα δεν ήθελε να γνωρίζουν οι υπόλοιποι Ελληνες πολίτες.

Γράφει ο Χρ. Παναγιωτόπουλος στην Αιχμή>
Την ανάγκη φιλοτιμία έκανε η Ελένη Παναρίτη, προσπαθώντας να διαψεύσει όσα είπε ενώπιον ακροατηρίου για τον εκβιασμό των δανειστών «αν δεν έχετε λεφτά, μην πληρώνετε μισθούς για ένα-δυο μήνες».
Η σύμβουλος του Γιάννη Βαρουφάκη, η οποία συμμετείχε  στις συζητήσεις με την τρόικα στις Βρυξέλλες (στο λεγόμενο Brussels Croup), αποκάλυψε την αλήθεια μιλώντας στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας του Deree.
Αγνοούσε, όμως, ότι υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες στο χώρο, παρότι ήταν τοποθετημένα μικρόφωνα στο τραπέζι. Έτσι, είπε την αλήθεια, ότι δηλαδή οι εκπρόσωποι των δανειστών προτρέπουν την κυβέρνηση να πληρώσουν τα ομόλογα που λήγουν και να αφήσουν απλήρωτους τους Έλληνες μiσθωτούς και συνταξιούχους.
Όταν αντελήφθη την ύπαρξη των καμερών τα έχασε, και άρχισε να φωνάζει, δεν το ήξερα, σβήστε τα όλα, δεν ισχύουν, τα διαψεύδω.
Φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν τα έσβησαν, αντίθετα τα πρόβαλαν -όπως είχαν υποχρέωση- δημοσιοποιώντας και τη διάψευση της Παναρίτη, που έγινε για την «τιμή των όπλων»…
Τι να διαψεύσει, άλλωστε, αφού όλα είχαν καταγραφεί στις κάμερες;