ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ FUR EXCELLENCE ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ - OlaDeka

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ FUR EXCELLENCE ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

Mε εντυπωσιακό τρόπο έκλεισαν οι δυο πρώτες ημέρες της Fur Excellence in Athens International Fur Fair 2015.  Στις 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η φαντασμαγορική επίδειξη μόδας, που έκλεψε την παράσταση
εντυπωσιάζοντας τους εκατοντάδες προσκεκλημένους. Οι  εταιρείες που συμμετείχαν παρουσίασαν τις καλύτερες δημιουργίες τους, σε ένα πολυτελές περιβάλον αντάξιο της εικόνας και της θέσης της Ελληνικής και Διεθνής Γουνοποίας. Μοντέρνες δημιουργίες, υψηλή ραπτική, ενθουσίασαν το πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την επίδειξη.
Η Ελληνική Γουνοποιία αναδείχθηκε μέσω των επισκέψεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαρά Α., του Υφυπουργού Επικρατείας κ. Tέρενς Κουικ, του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σγουρίδη Π., του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου κ. Παπαδεράκη, των βουλευτών ΝΔ κ. Αντωνίου Μ., κ. Σκρέκα Κ., αντιπροσωπείας  του ΣΥΡ, κκ Μυτιληνάκη Μ., Ζαγάρα Π., των ΑΝΕΛ, κκ. Παπαθωμά Σ, Ζησιμάτου Γ., του κ. Στεφανάκου Κ., κ Γεωργούλα Ε., του ΠΑΣΟΚ, κκ. Κουκουλόπουλου Π., Περιβολάρη Π.
Τη μεγάλη τους ικανοποίηση από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα έχουν εκφράσει παλαιοί και νέοι εκθέτες, ενώ αντίστοιχα ικανοποιημένοι είναι οι διεθνείς επισκέπτες της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2015. Η γκάμα των προϊόντων, τα νέα σχέδια και μοντέλα προσέλκυσαν σημαντικό ενδιαφέρον από τους εμπορικούς από όλο τον κόσμο καθώς αποτελούν ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria