Ανακοίνωση του ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για το FINAL FOUR - OlaDeka

Ανακοίνωση του ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για το FINAL FOUR

Με την λήξη του 1ου FINAL FOUR Παίδων του Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές και τους προπονητές του Παιδικού τμήματος του Συλλόγου μας , για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και την συμμετοχή τους στον Τελικό της διοργάνωσης. Είμαστε υπερήφανοι διότι τα παιδιά μας κατάφεραν, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό, – παρά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν – να φτάσουν στον Τελικό και να δείξουν μεγάλη αγωνιστικότητα και αθλητικό ήθος.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές και τους προπονητές του Εφηβικού τμήματος του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή της στο FINAL FOUR που διεξήχθη στην Κοζάνη. Μπορεί να έχασαν τη συμμετοχή τους στον τελικό της διοργάνωσης με καλάθι στην εκπνοή του αγώνα αλλά η συνολική παρουσία τους ήταν εξαιρετική, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και επέδειξαν μεγάλο πάθος για να φτάσουν για ακόμα μια χρονιά στις 4 καλύτερες ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας.

Θα θέλαμε επίσης, όσον αφορά τη διοργάνωση του FINAL FOUR των Παίδων που διεξήχθη στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, να ευχαριστήσουμε το γυμναστήριο «ΑΘΛΟΔΟΜΗ» και τα κορίτσια του για την επίδειξη μοντέρνου χορού, καθώς και όλους τους γονείς και τον φίλαθλο κόσμο της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν με την παρουσία τους στην διεξαγωγή μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης διοργάνωσης.

Τέλος να τονίσουμε, ότι το ασφυκτικά γεμάτο έως έξω Κλειστό Γυμναστήριο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ καταδεικνύει για άλλη μια φορά την επείγουσα ανάγκη της δημιουργίας ενός νέου μεγαλυτέρου σταδίου, που θα μπορεί να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες αθλητικές ανάγκες στον τόπο μας.

Εκ της διοικήσεως

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria