Στον τελικό του Final Four Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. προκρίθηκε η Καστοριά - OlaDeka

Στον τελικό του Final Four Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. προκρίθηκε η Καστοριά

Στον τελικό του Final Four Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. προκρίθηκε η Καστοριά

Το διαβατήριό τους για την συμμετοχή στον αυριανό τελικό του Final Four παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ σφράγισε ο ΑΣ Καστοριάς μετά τη νλικη που πέτυχε σήμερα στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας επικρατώντας στα τελευταία λεπτά του Ηρακλή Κοζάνης με σκορ 67-61.

Το Καστοριανό συγκρότημα ήταν ανώτερο στο α’ ημίχρονο έχοντας το προβάδισμα με 34-26. Ωστόσο, στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου ο τραυματισμός του Τσιαούση και σε συνδυασμό με την ασφυκτική πίεση που δέχτηκαν από τους φιλοξενούμενους ο αγώνας μετατράπηκε σε πραγματικό ντέρμπι με αποτέλεσμα η νίκη να έρθει τελικά με δραματικό τρόπο στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα!!!

Μάλιστα στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου ο Ηρακλής Κοζάνης πήρε και το πρόβάδισμα στο σκορ μέχρι και 5 πόντους, ωστόσο, όμως η ψυχραιμία, η εντυπωσιακή συμπαράσταση της κερκίδας και η ευστοχία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα των παικτών της Καστοριάς (με 2 συνεχόμενα καλάθια του Kώστα Κρανιά), ήταν τα σημεία εκείνα που οδήγησαν στην ανατροπή του σκορ στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα, στέλνοντας την ομάδα της Καστοριάς στον τελικό της διοργάνωσης (67-61). Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Σπύρος Λαγγιώτης καθώς πέτυχε 24 πόντους!!!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ (23-10), (34-26) ημ. (48-46), (67-61) τελικό σκορ.

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Λαγγιώτης 24, Κρανιάς 5, Σίσιου 8, Τούσκας 2, Μιχαλόπουλος 5, Τσαούσης 9, Βραγγάλας 1, Μπασακύρος 6, Κάδρας 6, Αντωνίου, Αναστασίου, Γεωργίου.

Στον αυριανό τελικό (19:00) ο ΑΣ Καστοριάς θα αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Γρεβενών ο οποίος κέρδισε την ΑΕ Κοζάνης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria