ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ FINAL FOUR ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. - OlaDeka

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ FINAL FOUR ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ θα χτυπάει η καρδιά του μπάσκετ της Δυτικής Μακεδονίας αυτήν την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 με τη διοργάνωση του FINAL FOUR Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.
Ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ, ο Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ και η Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ αποτελούν τις τέσσερις ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στο FINAL FOUR της διοργάνωσης. Την Παρασκευή στις 17:00 θα αγωνιστεί ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με τον ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ και στις 19:00 ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ με την Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ. Το Σάββατο στις 17:00 ο Μικρός Τελικός ανάμεσα στους ηττημένους και στις 19:00 θα αγωνιστούν οι δύο νικητές για να αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ τα τελευταία χρόνια έχει μια συνεχή και σταθερή παρουσία στις Τελικές φάσεις και μας έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις και πολλές επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο αποδεικνύοντας πόσο σωστή και συστηματική δουλειά γίνεται στα τμήματα υποδομής. Μετά τη συμμετοχή της Εφηβικής ομάδας πριν από λίγες μέρες στο FINAL FOUR τώρα και η Παιδική ομάδα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα.
Η Παιδική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κατόρθωσε με μια πολύ καλή παρουσία στη φάση των ομίλων να περάσει αήττητη και να προκριθεί στο FINAL FOUR . Τα παιδιά δείχνοντας συνέπεια, σοβαρότητα και σταθερότητα στην απόδοσή τους έφτασαν στον πρωταρχικό στόχο τους, που ήταν η πρόκριση στο FINAL FOUR και τώρα θα προσπαθήσουν με τον κόσμο στο πλάι τους να πετύχουν ότι καλύτερο.
Την ομάδα αποτελούν οι αθλητές: Σίσιου Σταύρος, Λαγγιώτης Σπύρος, Τσαούσης Άγγελος, Βραγγάλας Δημήτρης, Γεωργίου Θανάσης, Κρανιάς Κων/νος, Μπασακύρος Σταύρος, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Νάντσος Γιώργος, Τούσκας Νίκος, Αναστασίου Χρήστος, Αντωνίου Νίκος, Γκιμουρτζίνας Θανάσης, Κάδρας Κων/νος, Γεωργιάδης Γρηγόρης. Προπονητής είναι ο Γυμνόπουλος Φοίβος, βοηθός προπονητή είναι η Νίκου Χάιδω, γυμναστής ο Silva Pepe.
Σε όλους τους αθλητές και το προπονητικό team ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες που θα δώσουν!

Ας γεμίσουμε, λοιπόν, όλοι το γήπεδο για να χειροκροτήσουμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια όλων των παιδιών και να απολαύσουμε ένα όμορφο μπασκετικό διήμερο με πλούσιο θέαμα ,που θα μας προσφέρουν οι 4 καλύτερες ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας!
ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ FINAL FOUR ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria