Βίτσι, ..το ιδιόρρυθμο βουνό! - OlaDeka

Βίτσι, ..το ιδιόρρυθμο βουνό!

Βίτσι, ..το ιδιόρρυθμο βουνό!

Έτσι λύθηκε η απορία των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου Καστοριάς. 

«Το βουνό είναι ιδιόρρυθμο».

Αυτά δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Καστοριάς όταν για δεύτερο Σαββατοκύριακο, οι διαγωνιζόμενοι αθλητές με τους προπονητές και συνοδούς τους δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν στην περιοχή πίστας αγώνων λόγω του πλημμελούς αποχιονισμού στη διαδρομή προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου Καστοριάς, λόγω ιδιορρυθμίας!

Τον έλεγχο και αποχιονισμό έχει αναλάβει ο Δήμος Καστοριάς, μια και το Χιονοδρομικό Κέντρο βρίσκεται στα γεωγραφικά όρια ευθύνης του. Πρόσφατα μάλιστα ο Δήμος προμηθεύθηκε εκχιονιστικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Θυμίζουμε πως 28.2/1.3.2015 αναβλήθηκαν οι Βαλκανικοί αγώνες που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τον Σύλλογο Χιονοδρομίας Καστοριάς στην πίστα Βιτσίου και την αμέσως επόμενη εβδομάδα 7/8.3.2015 για τους ίδιους συμπτωματικούς λόγους αναβλήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Ο αποχιονισμός δρόμων πάραυτα εκτελέσθηκε με επιτυχία σε όλα τα υπόλοιπα Χιονοδρομικά Κέντρα της Χώρας δίχως προβλήματα και καθυστερήσεις. Οι εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια θα έχουν για πάντα στη μνήμη τους την διαδρομή Slalom Vitsi Kastoria, που παρέπεμπε σε Langlauf Cross Country Ski Race..

Του Γιώργου Πετκανά

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria