Καστοριά: Σεραφείμ προς Γερμανούς επισκέπτες : “Αλλάξτε την άποψη που έχετε για την Πατρίδα μας” (φωτογραφίες) - OlaDeka

Καστοριά: Σεραφείμ προς Γερμανούς επισκέπτες : “Αλλάξτε την άποψη που έχετε για την Πατρίδα μας” (φωτογραφίες)

Καστοριά: Σεραφείμ προς Γερμανούς επισκέπτες : “Αλλάξτε την άποψη που έχετε για την Πατρίδα μας” (φωτογραφίες)

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ συνάντησαν σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, Γερμανοί επισκέπτες, οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη μας για να αναπτύξουν τις σχέσεις συνεργασίας με τον Δήμο Καστοριάς σε επίπεδο τουρισμού, αγροτικής ανάπτυξης κ.α.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φρανζ Μόζερ, ο οποίος διετέλεσε επί 24 χρόνια Δήμαρχος στο Δήμο Χίλτσινγκεν και είναι ο επικεφαλής ενός επαρχιακού συμβουλίου με σχεδιασμό διαφόρων προγραμμάτων της γεωργικής ανάπτυξης, της διαχείρισης των υδάτων και του τουρισμού των πόλεων με λίμνη.

Επίσης, συνοδεύονταν από τον κ. Τόρστεν Λόϋπολντ, ο οποίος είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου των Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Κόνσταντς και στον τομέα του μάρκετινγκ μιας περιοχής.

Οι Γερμανοί επισκέπτες συνοδευόμενοι από τους Αντιδημάρχους Καστοριάς κ. Πετρόπουλο και κ. Τέρψη, συζήτησαν με τον Σεβασμιώτατο την επιθυμία να συνεργαστούν με τους τοπικούς φορείς για την ανάπτυξη του τουρισμού και ιδιαίτερα του θρησκευτικού τουρισμού, αφού ο πλούτος της Καστοριάς σε βυζαντινά μνημεία είναι μοναδικός.

Ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε τους επισκέπτες του για το ενδιαφέρον τους αλλά δεν παρέλειψε να τους τονίσει και την ανάγκη να προχωρήσει ο τόπος μας και ο πονεμένος μας λαός αλλά και να αλλάξουν οι Γερμανοί την άποψη που έχουν σχηματίσει για την Πατρίδα μας.

Πρέπει να πορευτούμε από κοινού οι χώρες της Ευρώπης με γνώμονα την καλυτέρευση της ζωής των λαών μας, σημείωσε ο Σεβασμιώτατος και δώρισε σε όλους αναμνηστικά από την επίσκεψή τους στην ακριτική μας Μητρόπολη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria