Καστοριά: Κι όμως θα συνεχίσει! - OlaDeka

Καστοριά: Κι όμως θα συνεχίσει!

Καστοριά: Κι όμως θα συνεχίσει!

Τραγελαφικές καταστάσεις διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην Καστοριά, που τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία της στη Γ’ Εθνική!

Την Κυριακή η διοίκηση δεν είχε καταφέρει να βρει τα χρήματα για να ταξιδέψει η αποστολή των «γουναράδων» στην Καβάλα για το ματς με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, στέλνοντας επιστολή στην ΕΠΟ για απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Τη Δευτέρα όμως οι διοικούντες άλλαξαν γνώμη και μετά από πολλές συζητήσεις και διαμάχες στα τοπικά ραδιόφωνα, αποφασίστηκε η Καστοριά να συνεχίσει να κατεβαίνει στα παιχνίδια έστω και με 11άδα ανάγκης.

Η τελική απόφαση για το αν η Καστοριά θα αγωνιστεί στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης (25/3, 15:00) με τη Θύελλα Φιλώτα εκτός έδρας, ανήκε στους παίκτες. Στην προπόνηση της Τρίτης έδωσαν το παρών 10 ποδοσφαιριστές, ενώ στο παιχνίδι θα βρεθούν ακόμα 2-3 και τελικά θα πάνε να αγωνιστούν. Τη θέση του πάντως διαχώρισε ο αρχηγός της ομάδας, Μίμης Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Την παραίτησή του από τη διοίκηση υπέβαλλε και ο γενικός αρχηγός των «γουναράδων», Ανδρέας Ηλιόπουλος, ο οποίος επέμεινε σε αυτή παρά τις πιέσεις που δέχτηκε, τονίζοντας πως «δεν γίνεται να παίζουμε με την ιστορία της Καστοριάς».

Το παιχνίδι με τη Θύελλα Φιλώτα θα γίνει κανονικά, ωστόσο το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι αρκετά δύσκολο για την Καστοριά. Κι αυτό επειδή την Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας στη Θεσσαλονίκη με τον Καμπανιακό, ενώ ως το τέλος της σεζόν οι «κυανοκίτρινοι» καλούνται να αγωνιστούν δύο φορές εκτός έδρας στην Καβάλα με Άρη Ακροποτάμου και Καβάλα, ενώ πρέπει να κάνουν ταξίδι και στις Σέρρες για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Τα οικονομικά στην Καστοριά μόνο καλά δεν είναι, όπως έχει φανεί φέτος και μόνο αν βρεθεί κάποιος να καλύψει τα έξοδα θα μπορέσει η ομάδα να βγάλει τη σεζόν με κάποια αξιοπρέπεια, μιας και αγωνιστικά δεν έχει ελπίδες παραμονής στη Γ’ Εθνική.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria