ΣΑΚΗΣ ΚΡΑΓΙΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΥΝΑΡΙΚΩΝ - OlaDeka

ΣΑΚΗΣ ΚΡΑΓΙΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΥΝΑΡΙΚΩΝ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
ΣΑΚΗΣ ΚΡΑΓΙΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΥΝΑΡΙΚΩΝ
Σχετικά με την ληστεία των γουναρικών και την εξυχνίαση της υπόθεσης, έχω να πω τα εξής.
Είχαμε την τεράστια τύχη, η υπόθεση αυτή να φτάσει στην ΥΔΕΖΙ ( Υπηρεσία δίωξης

εγκλημάτων ζωής και ιδιοκτησίας ) και ειδικά στα χέρια του Υπαστυνόμου Α’ Βασίλη Μακρή, ενός νεαρού αστυνομικού με απαράμιλλο ήθος και προσήλωση σε όλα όσα προστάζει και υπαγορεύει το υπηρεσιακό καθήκον.

Αυτό το παληκάρι υπερέβη εαυτόν μαζί με τον προιστάμενό του, αστυνομικό υποδιευθυντή τμηματάρχη ΥΔΕΖΙ / ΤΕΙ Γρηγόρη Ζαχαράκη, έναν επίσης εξαίρετο αξιωματικό, δούλεψαν μέρα-νύχτα και μαζί με την ομάδα των υπολοίπων αστυνομικών της ΥΔΕΖΙ / ΤΕΙ, έφτασαν στο αποτέλεσμα που μάθατε.
Τους αξίζει ο σεβασμός, τα συγχαρητήρια και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.
Η Αστυνομική διεύθυνση και η Ασφάλεια Καστοριάς υπό την καθοδήγηση του Αστυνόμου Νίκου Έξαρχου,
συνέβαλλαν σε πολύ μεγάλο βαθμό, συλλέγοντας πληροφορίες από παντού σε άμεση συνεργασία με την ΥΔΕΖΙ / ΤΕΙ, δίνοντας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και συμβάλοντας σημαντικότατα στην εξυχνίαση της υπόθεσης.
Τους αξίζουν τα συγχαρητήρια και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.
Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση για τυχόν επί πλέον συνεργούς, όπως και για την εύρεση των υπολοίπων γουναρικών.
Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα και θα φτάσουν σε ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.
Θα τονίσω όμως γιά μία ακόμη φορά, και θα ήθελα να το δείτε από την ανθρώπινη πλευρά και όχι την πολιτική η προσωπική πλευρά, ότι αυτή η υπόθεση δεν θα έφτανε ποτέ στην ΥΔΕΖΙ / ΤΕΙ αν είχαμε την βοήθεια της βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου, την οποία τηλεφώνησα εγώ μόλις πληροφορήθηκα για την ληστεία και έτρεξε αμέσως στο γραφείο του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ζητώντας την άμεση συμπαράστασή του.

Ας ευχηθούμε αυτό να είναι το τελευταίο δυσάρεστο συμβάν στον χώρο της ελληνικής γουνοποιίας, οι επιχειρηματίες του τόπου μας να αντιληφθούν την αξία του προιόντος τους και να αποβάλλουν από τον χώρο μας οτιδήποτε επιδιώκει να το βλάψει η να το υπονομεύσει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria