ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΓΟΥΝΑΡΙΚΩΝ ΚΡΑΓΙΑ! - OlaDeka

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΓΟΥΝΑΡΙΚΩΝ ΚΡΑΓΙΑ!

ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ.

Οι άντρες της Αστυνομίας στην Αθήνα κεντάνε! Μετά από τις χθεσινές συλλήψεις και την εύρεση των 313 γουναρικών, σήμερα έχουμε και έκτη σύλληψη.

Οι ανακρίσεις η συνέχεια της έρευνας και η άψογη δουλειά των αρμοδίων οδήγησαν οδήγησαν σε έναν έκτο ομογενή ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με την κινηματογραφική ληστεία του Οκτώβρη στα Οινόφυτα. Να θυμίσουμε ότι μέχρι χθες είχαμε πέντε συλλήψεις. Τέσσερις στον Ασπρόπυργο και έναν από το παλιό Κεραμίδι της Κατερίνης τον οποίο «έδωσαν» οι συλληφθέντες στην Αθήνα. Επίσης να θυμίσουμε ότι τα 313 γουναρικά βρέθηκαν στην οικία του ομογενή από την Κατερίνη ο οποίος δεν φαίνεται να είχε σχέση με τον κλάδο της γούνας (καμάκια κλπ). Αντίθετα τουλάχιστον δύο από τους Αθηναίους μάλλον είχαν εισχωρήσει κατα κάποιο τρόπο στο γουνεμπόριο.

Αυτό μάλλον φαίνεται να προβληματίζει έντονα τους Έλληνες γουνοποιούς οι οποίοι παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι κακοποιοί προσποιούμενοι αστυνομικό έλεγχο σταμάτησαν φορτηγό αυτοκίνητο με συρόμενο και αφού έδεσαν τον οδηγό τον οποίο άφησαν με κουκούλα στο κεφάλι να περιπλανιέται στους αγρούς, οδήγησαν την νταλίκα έμφορτη με τα γουναρικά σε αυλές και αποθήκες στον Ασπρόπυργο όπου στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Ωστόσο η μια καρότσα είχε αδιάσει με αποτέλεσμα να αγνοούνται έως τώρα πολλά γουναρικά. Χθες βρέθηκαν 313 από εκείνα.

Ας ελπίσουμε να βρεθούν και τα υπόλοιπα που είναι επίσης πολλά. (Συνολικά τα κομμάτια που λείπουν είναι αρκετά πάνω από 1000)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria