ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ - Η ΔΕΥΑΚ ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ – Η ΔΕΥΑΚ ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΥ ΜΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ!

Όταν είσαι αιρετός και μιλάς στους δημότες σου, καλό είναι να βουτάς και λίγο στο μυαλό τη γλώσσα σου. Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο με αυτά που βλέπουμε και βιώνουμε σε αυτή την πόλη. Η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώθηκε πουθενά και σε κανένα επίπεδο της καθημερινότητας μας, αλλά αυτό που δυστυχώς διαπιστώνεται είναι ένας απλός κατήφορος.

Οι λαλίστατοι προεκλογικά σημερινοί εκλεγμένοι αρμόδιοι σε δήμο και υπηρεσίες, τώρα λουφάζουν και ζητούν κατανόηση από τον κόσμο που υποφέρει από την γενικότερη κρίσιμη κατάσταση έτσι κι αλλιώς και έχει επιπλέον σαν να μην του έφταναν τα προαναφερθέντα και τους αμετροεπείς μπόσηδες των τοπικών κοινών που ως αντιπολίτευση και υποψήφιοι μας τα κάνανε τσουρέκια με το πόσο σωστοί θα είναι και πόσο όλα θα τα διορθώσουν και το πόσο θα πλημμυρίσει η Καστοριά με νερό και… και… και…

Κύριε Παύλου, ξέρετε τι λένε στο δρόμο και στις γειτονιές? Τσάμπα μάγκες είστε!

Γιατί από λόγια κανείς δεν ξέμεινε. Οι πράξεις και τα αποτελέσματα είναι εκείνα που μετράνε. Και μιας και μιλάμε για μέτρημα, καλό θα είναι άλλη φορά όταν μιλάτε για αφθονίες και πλημμύρες, να μετράτε και λίγο τα λόγια σας. Το ύφος του ιεροεξεταστή και του πρωτοπαλίκαρου της πιάτσας πιστέψτε μας δεν πείθει πια…Εσείς ελέγχεστε τώρα. Και ελεγκτής είναι ο κάθε δημότης που χόρτασε ύφος και υποσχέσεις.

Πέτρος Σμιξιώτης

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ:
Από την ΔΕΥΑΚ ανακοινώνεται ότι σήμερα ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 18-03-2015, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης κεντρικού αγωγού ύδρευσης στην οδό ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ, θα διακοπεί η υδροδότηση στην ΧΑΜΗΛΗ ΖΩΝΗ από ώρα 10:30 και αναμένεται να αποκατασταθεί στις 14:30. 
Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.
Παρακαλούμε όπως η παρούσα ανακοινώνεται τακτικά για την ενημέρωση του κοινού.
Τομέας Ενημέρωσης ΔΕΥΑΚ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria