Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς προς τον κ. Σαββόπουλο

Αρχική » Διάφορα » Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς προς τον κ. Σαββόπουλο

Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς  προς τον κ. Σαββόπουλο
 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΟΥΝΤΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ….

Με αφορμή δημοσίευση επιστολής του κου Σαββόπουλου προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, θα ήθελα να πω τα εξής:

     Ξαφνικά κύριε Σαββόπουλε σας έπιασε πόνος για την Καστοριά και αγωνιάτε για κάποια έργα από τα δεκάδες που βρίσκονται σε εξέλιξη!!!
     Αν όντως είχατε την αγωνία αυτή, όπως καλαίσθητα την μεταφέρετε στην επιστολή σας, γιατί δεν ήλθατε στο γραφείο μου πριν την συντάξετε για να συζητήσουμε για τα

συγκεκριμένα έργα και να ενημερωθείτε; Μήπως ήδη ενημερώνεστε με κάποιους τρόπους οπότε εγώ σας είμαι περιττός;

     Είναι η δεύτερη επιστολή που αφορά το πρόσωπό μου και μάλιστα  σε σύντομο χρονικό διάστημα προς το Περιφερειακό Συμβούλιο. Την απάντηση θα την πάρετε όπως εσείς το επιλέξατε, μέσω του περιφερειακού συμβουλίου. Δεν θα μπω στην διαδικασία να αντιπαρατεθώ μαζί σας στα ραδιόφωνα και στα κανάλια. Εγώ κύριε Σαββόπουλε μικροφωνολάγνος δεν είμαι. Ευτυχώς ο κόσμος έχει κρίση και κρίνει. Και αν ο Αδαμόπουλος είναι άξιος ή όχι, πάλι θα το κρίνει. Ο Αδαμόπουλος έχτισε δύο καριέρες στη ζωή του με τις δικές του πλάτες και τις ικανότητές του. Και όχι με δεκανίκια και οσφυοκάμψεις. Και την πολιτική μου καριέρα σας πληροφορώ ότι πάλι χωρίς δεκανίκια θα την χτίσω και θα κριθώ γι αυτήν. 
Όμως εσείς μάλλον δεν μπορείτε να το χωνέψετε ότι ο λαός αποφάσισε και πλέον δεν είστε στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.
      Αναφερθήκατε στην τηλεόραση στο πρόσφατο παρελθόν στο πρόσωπό μου και είπατε ότι είμαι μειωμένης αντίληψης, χωρίς τότε η δημοσιογράφος να σας επαναφέρει στην τάξη. Και δεν αντέδρασα, γιατί το ύφος και το ήθος μου δεν μου το επιτρέπει. Αν νομίζετε ότι το ραδιόφωνο και η τηλεόραση που όπως βλέπω είναι η προσφιλής σας ενασχόληση σας βοηθάει να κρατηθείτε ψηλά στα μάτια των συμπατριωτών μας, συνεχίστε να το κάνετε. Γιατί όπως φαίνεται, ψάχνετε συνεχώς τρόπους να είστε στο προσκήνιο και ανακαλύπτετε θέματα εκ του μη όντος. Να ξέρετε όμως ότι η τακτική του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με τους παλικαράδες τύπου Φούντα και στυλ «Στέλλα φύγε κρατάω μαχαίρι» δεν περνάει.

     Και να ξέρετε ότι την πολεμική τέχνη την ξέρω καλύτερα από σας, γιατί την έχω σπουδάσει. Και γιατί όπως βλέπω βρισκόμαστε σε πόλεμο…
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια