Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΘΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ... - OlaDeka

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΘΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ…

Σε ηλικία 49 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Θωμάς Δημητριάδης, που επί σειρά ετών εργάστηκε σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και στην ΕΡΑ Κοζάνης μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο Θωμάς Δημητριάδης γεννήθηκε το 1965 στη Νεάπολη Κοζάνης. Σπούδασε στο
Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πολύ γρήγορα, όμως, τον κέρδισε η δημοσιογραφία, την οποία υπηρέτησε πιστά από το 1990. Ανήσυχος, μαχητικός, διεκδικητικός και δυναμικός, δεν δίστασε να δοκιμαστεί από νωρίς στον χώρο της ενημέρωσης, όπου αφήνει μεγάλο κενό.

Ξεκίνησε από το ράδιο 1 της Καστοριάς, εργάστηκε σε περιοδικά, ημερήσιες εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς της Κοζάνης ως απλός ρεπόρτερ ή αρχισυντάκτης, ενώ από το 1996 εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Κοζάνης, του οποίου υπήρξε και προϊστάμενος, μέχρι και το λουκέρο στην ΕΡΤ, στις 11 Ιουνίου του 2013.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα, στις 15.30, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria