Το Τίμιο Ξύλο υποδέχτηκε η Καστοριά (φωτογραφίες) - OlaDeka

Το Τίμιο Ξύλο υποδέχτηκε η Καστοριά (φωτογραφίες)

Το Τίμιο Ξύλο υποδέχτηκε η Καστοριά (φωτογραφίες)

Το Τίμιο Ξύλο υποδέχθηκε η πόλη της Καστοριάς σήμερα, Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Το κομμάτι του Τιμίου Ξύλου έφτασε στην Καστοριά, από την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μαζίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, το οποίο κόμισε στην ακριτική μας Επαρχία ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μαζίου Αρχιμ. Χρυσόστομος Κουλουριώτης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Χρυσόστομο, με τον οποίον γνωρίζονται από λαϊκοί, για την ευλογία που μετέφερε στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας και του ευχήθηκε να του χαρίζει ο Κύριός μας υγεία και δύναμη στη διακονία του.

Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος σημείωσε πως είναι τιμή και ευλογία για τον ίδιο να επισκέπτεται την πόλη και Ιερά Μητρόπολη της Καστοριάς, την πόλη της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας και ευχήθηκε να δίδει ο Χριστός μας στον ακούραστο Επίσκοπο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ την υγεία και τη χάρη να συνεχίζει το πολυσχιδές επισκοπικό του έργο.

Το ξύλο από τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, θα παραμείνει στην πόλη της Καστοριάς μέχρι την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015.

02
03
04
05
06
07
0pa
0pa1http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/30717-2015-03-14-17-02-14
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria