Αυτή είναι η τελική σύνθεση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δ.Καστοριάς - OlaDeka

Αυτή είναι η τελική σύνθεση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δ.Καστοριάς

Αυτή είναι η τελική σύνθεση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δ.Καστοριάς

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Δήμου Καστοριάς ως εξής: -Ανέστη Αγγελή, Δήμαρχο Καστοριάς ως Πρόεδρο αυτής αναπληρούμενος από τον Λεωνίδα Παπαδημητρίου, Αντιδήμαρχο Καστοριάς.

-Νάτση Στεργιανή, εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ Ν. Καστοριάς αναπληρούμενη από τον Τσακλίδη Ιωάννη.

-Μέλη Ευθαλία , εκπρόσωπο της Β/θμιας εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς αναπληρούμενη από τον Κωστούλα Δημήτριο. -Τοτονίδη Ιωάννη, εκπρόσωπο της Α/θμιας εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς αναπληρούμενος από τον Γαπκιάδη Γεώργιο.

– Χατζηφωτιάδη Κων/νο, εκπρόσωπο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε του Ν. Καστοριάς αναπληρούμενο από την Κορμά Σουλτάνα . – Φράσια Χρήστο εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων των μαθητών του Δήμου Καστοριάς αναπληρούμενο από την Ασμακίδου Παρασκευή.

-Γούσια Μαρία εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς, αναπληρούμενη από την Μηλούση Ξανθίππη, εκπρόσωποι παραγωγικής τάξης. -Μεσελίδου Ελένη εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Καστοριάς (Ε.Β.Ε.Κ) αναπληρούμενη από τον Πανίδης Παναγιώτη , εκπρόσωποι παραγωγικής τάξης.

-Γραμματέα της Δ.Ε.Π ορίζουμε την υπάλληλό μας Νικολάου Αικατερίνη του κλάδου ΤΕ1 Βιβλιοθηκονομίας, αναπληρούμενη από την Ιουλία Μεϊμαρίδου του κλάδου ΤΕ 17 Λογιστών. Η Θητεία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας είναι διετής και λήγει 31.08.2016 .

alphafm.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria