ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -Πάμε σε εκλογές! - OlaDeka

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -Πάμε σε εκλογές!

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -Πάμε σε εκλογές!

Πιο σκληρός από τον Τζιχάντι Τζον ο Πάνος Σκουρλέτης. Και αποφασισμένος-όπως και οι Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Παππάς και Γιάνης Βαρουφάκης-να πάνε τον Ιούνιο ή τον Οκτώμβριο σε νέες εκλογές ώστε να απαλλαγούν από την Αριστερή Πλατφόρμα και τα νάζια της Ζωής Κωνσταντοπούλου που ετοιμάζει νέο κόμμα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ιδανικό το σενάριο της εκ νέου προσφυγής στις κάλπες μια και τα ποσοστά της ΝΔ του Σαμαρά έχουν πιάσει πάτο.

-Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερος “πελάτης” από τον Σαμαρά…,

λένε στο Μαξίμου.

Aνοιχτό λοιπό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών άφησε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα συζητηθεί εφόσον «τεθούν διλήμματα» και «η κυβέρνηση «συναντήσει μπροστά της κάτι που ξεφεύγει της δύναμης της λαϊκής εντολής που πήρε».

Διευκρίνισε πάντως πως «για την ώρα τέτοιο θέμα δεν είναι στο τραπέζι. Αυτό είναι απολύτως σαφές». Ο υπουργός υπογράμμισε: «Ο λαός μας είπε όχι Μνημόνια».

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε πως «άλλο τροϊκανοί και άλλο εκπρόσωποι του Brussels Group». «Δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι, δεν έχουν σημασία τα φυσικά πρόσωπα. Εμένα με ενδιαφέρει ο ρόλος τους», είπε.

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria