Γονείς σκαρφάλωναν τους τοίχους σχολείων - Έδιναν «σκονάκια» στα παιδιά τους [εικόνες & βίντεο] - OlaDeka

Γονείς σκαρφάλωναν τους τοίχους σχολείων – Έδιναν «σκονάκια» στα παιδιά τους [εικόνες & βίντεο]

Γονείς σκαρφάλωναν τους τοίχους σχολείων - Έδιναν «σκονάκια» στα παιδιά τους [εικόνες & βίντεο]

Στην αποβολή περισσότερων από 750 μαθητών και στη σύλληψη σχεδόν 300 γονέων προχώρησαν οι αρχές στην Ινδία όταν έπιασαν τους τελευταίους να σκαρφαλώνουν στους εξωτερικούς τοίχους σχολείων για να δώσουν «σκονάκια» στα παιδιά τους στις εξετάσεις.

Οι γονείς και άλλοι συγγενείς εκατοντάδων μαθητών, σκαρφάλωναν στους τοίχους προκειμένου να βοηθήσουν τα παιδιά με «σκονάκια» στις σχολικές εξετάσεις, στο κρατίδιο του Μπιχάρ. Οι εικόνες, οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Hindustan Times» και έκαναν το γύρο του κόσμου, δείχνουν ξεκάθαρα τους γονείς να πλησιάζουν στα παράθυρα των αιθουσών και να δίνουν τις λύσεις στους μαθητές.

Σε τέσσερα από τα 1200 εξεταστικά κέντρα οι εξετάσεις ακυρώθηκαν και οι συλληφθέντες γονείς θα πρέπει να πληρώσουν το πρόστιμο των 30 ευρώ για να αποφυλακιστούν. Ο υπουργός παιδείας του κρατιδίου τόνισε ότι για να πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις όπως πρέπει θα πρέπει να συνεργάζονται και να βοηθούν οι γονείς ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η τύχη των μαθητών που βρέθηκαν να αντιγράφουν αφού σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν, μπορεί να αποκλειστούν από ένα έως και τρία χρόνια.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria