ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Έλεος με τις εκθέσεις!!!

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Έλεος με τις εκθέσεις!!!

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ...Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ....
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ…Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ….
Απευθυνόμαστε στους επιτελείς των επιμελητηρίων και των άλλων αρμοδίων της περιφέρειας. Ο κόσμος της εξωστρέφειας, της προβολής του Marketing και του managment ούτε αρχίζει αλλά ούτε και τελειώνει στην έννοια «εμπορική έκθεση». 
Αν θέλετε να πείσετε ότι αγωνιάτε και ενδιαφέρεστε για την πορεία των τοπικών προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας, ξεκολλήστε! Υπάρχει ένας ολόκληρος μαγικός κόσμος που έχει σχέση με αυτό που αγκομαχάτε να δείξετε ότι προσπαθείτε να πράξετε για το καλό του τόπου…
Οι εκθέσεις είναι ένα μικρό μόνο μέρος της αλυσίδας που λέγεται marketing. Τίποτα περισσότερο. Αρχίστε με μικρά βηματάκια και κάποια στιγμή θα δείτε με έκπληξη ότι θα ανακαλύψετε και τα υπόλοιπα που προηγούνται ή που έπονται της σημασίας και της αξίας των εμπορικών εκθέσεων και των ταξιδιών σας ανα τον κόσμο.
Έλεος με τις εκθέσεις!!!

Ακολουθεί άλλο ένα δελτίο τύπου του επιμελητηρίου Καστοριάς σχετικό με (τι άλλο?) εμπορικές εκθέσεις:
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/03/2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Κοζάνης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Πλακεντά, της Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου κ. Κούσκουρα, του Εντεταλμένου Συμβούλου Εμπορίου και Λαϊκών Αγορών κ. Καλαϊτζόπουλου και των τεσσάρων προέδρων των επιμελητηρίων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Κοζάνης κ. Κυριακίδη, Καστοριάς κ. Καραταγλίδη , Φλώρινας κ. Σαπαλίδη και Γρεβενών κ. Ράμμου.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε ο σχεδιασμός δράσεων και ενεργειών προώθησης της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων με έμφαση στον καθορισμό κοινής εκθεσιακής πολιτικής. Κατατέθηκαν σημαντικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις και συμφωνήθηκε να υπάρξει και νέος κύκλος επαφών για την περαιτέρω εξειδίκευση των επόμενων βημάτων.

 Παράλληλα αποφασίστηκε σε πρώτη φάση η οργανωμένη παρουσία επιχειρήσεων της περιφέρειας, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, σε μία έκθεση ανεπτυγμένων αγορών στην έκθεση Anuga 2015 της Κολωνίας 10-14 Οκτωβρίου και σε μία έκθεση αναπτυσσόμενων αγορών στην έκθεση Foodex Saudi 2015 στη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας 17-20 Νοεμβρίου.

Η Περιφέρεια θα αναλάβει μέρος της χρηματοδότησης και το γενικό συντονισμό των ανωτέρω εκθέσεων και τα τέσσερα επιμελητήρια θα αναλάβουν την ενημέρωση των μελών τους και την οργάνωση και διεκπεραίωση των επιμέρους θεμάτων για την άρτια διεξαγωγή των αποστολών. Για το σκοπό αυτό στο αμέσως προσεχές διάστημα του μηνός Μαρτίου θα ακολουθήσουν προσκλήσεις ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων, συμμετοχή που θα καθορίσει και τις επόμενες ενέργειες των εμπλεκόμενων φορέων.

Στο ανωτέρω πλαίσιο καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών της Καστοριάς να παραβρεθούν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο την Πέμπτη 19 Μαρτίου και ώρα 12:00.

Εκ του Επιμελητηρίου

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια