Δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στην 5η FEA - OlaDeka

Δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στην 5η FEA

Ο Υπουργός Οικονομίας , Υποδομών Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκης , ο Ευρωβουλευτής κ. Θ. Ζαγοράκης , οι Βουλευτές κκ. Ραχήλ Μακρή (ΣΥΡΙΖΑ), Χάρης Κάτανας (ΑΝΕΛ), Ευάγγελος Διαμαντόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, έστειλαν χαιρετισμό τονίζοντας τη σημασία του κλάδου και την προσωπική τους στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες.

Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΟΓ , ο Πρόεδρος του κόμματος «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» κ. Σ. Θεοδωράκης εξέφρασε την στήριξη του ,επισημαίνοντας ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης του κλάδου της Γούνας.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας σε δηλώσεις του τόνισε :

«Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όσους παρευρέθηκαν καθώς και τους κ.κ. Ραχήλ Μακρή , Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, Χάρη Κάτανα, Mαρία Αντωνίου, Περικλή Ζαγάρα, Σουλτάνα Παπαθωμά, Παντελή Περιβολλάρη για το έντονο ενδιαφέρον, τη συμπαράσταση και τη δραστηριοποίηση τους ,προκειμένου να πετύχει η εκδήλωση αυτή. Η ισχυρή παρουσία παραγόντων της κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση και στήριξη του κλάδου και των ανθρώπων του».

Για την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

Ο Πρόεδρος,

Κοσμίδης Δημήτριος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria