Ο Δήμος Καστοριάς στη “Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ 2015″ στο Βερολίνο - OlaDeka

Ο Δήμος Καστοριάς στη “Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ 2015″ στο Βερολίνο

Ο Δήμος Καστοριάς στη “Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ 2015″ στο Βερολίνο

Συνεχίζονται οι εργασίες της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΙΤΒ 2015 στο Βερολίνο, με παρουσία του Δήμου Καστοριάς στο περίπτερο της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, ανάμεσα σε 10.096 εκθέτες από 186 χώρες. Σε αυτό το παγκοσμίως
καθιερωμένο ως το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της βιομηχανίας του τουρισμού, η Καστοριά προβάλλει τα ιδιαίτερα ελκυστικά σημεία της, διεκδικώντας μια θέση στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού.

Παράλληλα, η καστοριανή αποστολή με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας, κου Δ. Πετρόπουλου συμμετείχε σε συναντήσεις με tourist operators για τη σύναψη συμφώνων συνεργασίας, για την επόμενη τουριστική σεζόν του 2016.

Επίσης, στα πλαίσια της δικτύωσης, με στόχο την εδραίωση καλών σχέσεων συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με πολιτικούς παράγοντες όπως η υφυπουργός τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο δήμαρχος Αθηναίων κος Γεώργιος Καμίνης και ο δήμαρχος Ιωαννιτών κος Θωμάς Μπέγκας.

Ακόμη, σημαντική ήταν η συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κου Πάνου Λειβαδά ενώ, πραγματοποιήθηκαν και συναντήσεις με Έλληνες και Γερμανούς πολιτικούς και επιχειρηματίες του διεθνούς στερεώματος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος της Coco-Mat Παύλος Ευμορφίδης, στο χώρο της επιχείρησης, στο κέντρο του Βερολίνου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria