ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ »SPETSNAZ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ!!! - OlaDeka

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ »SPETSNAZ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ »SPETSNAZ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ!!!

Ο Πούτιν Στέλνει Ειδικές Δυνάμεις για να προστατεύσουν τη ζωή του Έλληνα Πρωθυπουργού «με κάθε κόστος»
Δικαιώνεται το Αρθρο του Σπυρου Πριφτη για τον Διάλογο Τσίπρα-Πούτιν!

Μεγαλη αισθηση στο Πανελληνιο δημιουργησε το Άρθρο του Σπυρου Πριφτη με τιτλο:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Διάλογος Τσίπρα-Πούτιν! Η Αποκάλυψη Πούτιν, που άφησε άφωνο τον Τσίπρα! Πάμε για ΠΟΛΕΜΟ;

Φυσικα υπαρχουν και παρα πολλα αρνητικα σχολια,ως προς την γνησιότητα του διαλογου Τσιπρα-Πουτιν, και το πως ειναι δυνατον ο Σ.Πριφτης, να γνωριζει και να γραφει με λεπτομερειες για την συνομιλια!

Σαν Ελληνες που ειμαστε,δεν διακρινομαστε στο να κανουμε υπομονή, και διαβαζοντας αυτο το Αρθρο,
Αρχισαν την επιθεση «Τι Παραμυθι και Μουφα Αρθρο ειναι ΑΥΤΟ!» Και φυσικα να σχολιαζουμε-ζετε υβριστικα!

Ο Διαλογος της Τηλεφωνικης επαφης Πουτιν-Τσιπρα, και τι εχει υποθει, εχει διαρευσει απο την Ρωσικη πλευρα: και μαλιστα απο Επισημα χειλη Ρωσων Αξιωματουχων! Μαλιστα υπάρχει το ενδεχομενο να Διαρρεύσουν (κατ εμε οικειοθελώς και σκόπιμα, και αλλη διαλογοι που ειπώθηκαν απο τους δυο ηγετες!)

Δεν περασε ουτε μια μερα που γραφτηκε το Αρθρο του Σ.Πριφτη, και στην δημοσιοτητα ηρθε ενα δημοσιευμα της Γερμανικης εφημεριδας «Die Zeit» με τιτλο:Τα 700 emails-φωτιά που δείχνουν πώς η Ρωσία θέλει να προσεγγίσει την Ελλάδα! Το δημοσιευμα αναφέρει τα εξης: «Ισχυροί Ρώσοι θέλουν να διασπάσουν την ΕΕ και μάχονται ώστε η Μόσχα να αποκτήσει ηγεμονική θέση. Και πώς επηρεάζουν την ελληνική κυβέρνηση»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Ρώσοι στόχο έχουν να συνάψουν στρατηγικές και ιδεολογικές συμμαχίες με Ευρωπαίους που λαμβάνουν αποφάσεις σαν μια εναλλακτική πρόταση απέναντι στην ΕΕ. Τα email που υποκλάπηκαν δίνουν πληροφορίες για το πώς η Ρώσοι κάνουν επαφές, και προσπαθούν να επηρεάσουν πολιτικούς χωρών της ΕΕ. Στη λίστα πάνω-πάνω συμπεριλαμβάνεται ο Πάνος Καμμένος, ο νέος Έλληνας υπουργός Αμυνας.

Το ντοκουμέντο με τον τίτλο «τελική λίστα Ελλήνων» περιλαμβάνει 90 ονόματα. Μαζί με το όνομα του Πάνου Καμμένου εμφανίζονται ονόματα δικηγόρων, επιχειρηματιών και πολιτικών.

Τα email που υποκλάπηκαν απο τις Γερμανικες και Αμερικανικες υπηρεσιες πληροφοριων, προέρχονται από την ηλεκτρονική διεύθυνση υψηλοβαθμου Ρωσου που υπηρέτησε σαν
Γενικος γραμματέας της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα από το 2009 έως το 2013. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» Εμπλέκουν στης Ρωσικες επαφες και τον σημερινό υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά!

Ολα αυτα φυσικα τα εγραψε η εγκριτη εφημεριδα «Die Zeit» και δεν χωραει κανενας λογος αμφιβολιας! Αντιθετως το γεγονος οτι ο Σ.Πριφτης εγραψε στο Αρθρο του τα εξης: O Π. Καμμενος ακουσε τα εξης απο τους Ρωσους Αξιωματούχους «Γνωριζουμε πολυ καλα, και ειναι επισης ενημερος και ο Προεδρος Μας, οτι η τηλεφωνικη επαφη θα υποκλαπεί! Ξερουμε και ποιοι θα ειναι πισω απο αυτην την υποκλοπη, κατονομαζοντας ΗΠΑ-Γερμανια!».

Και εδω σκαει η βομβα «Δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτο το Προεδρο μας! Διότι ειπε τα εξής…Καλυτερα, αφηστε τους να τα ακουσουν!»

Αυτο το κομματι του διαλογου,δεχτηκε αρκετες επικρίσεις, απο τους αναγνωστες! Τι δεν καταλαβαν? Δεν εχουν καταλαβει οτι η Ελλαδα εχει γινει το κεντρο κατασκοπειας,απο σχεδον ολες τις μεγαλες δυναμεις! Εδω γινεται στην χωρα μας ενας κατασκοπευτικος πολεμος, που υποκλεπτουν τα παντα (ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΗΠΑ,ΡΩΣΙΑ).

Ειναι δυνατον να μην θελουν να υποκλεψουν η υποτιθεμενη συμμαχοι μας ,την Συνομιλια Πουτιν Τσιπρα? Και αν το επιχειρήσουν, αυτο να μην το γνωριζουν η Ρωσοι!

Στο Αρθρο του Σ.Πριφτη,γραφει σε ενα κομματι του κειμενου τα εξης: «Αν και αυτο μπορεί να μην χρειαστει» τόνισε ο Πουτιν, «αναλογως με την εκβαση του Ουκρανικου Προβληματος, μπορεί να μην προλαβουμε να προσφύγουμε στο Ευρωπαικο Δικαστηριο, και να λυσουμε τις διαφορες μας μια και καλη. ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ»! Και πάλι δεν πέρασαν σχεδόν ούτε 1 με 2 μερες που γραφτηκε το Άρθρο, και στον διεθνη τυπο γραφτηκαν τα εξης: «Βόμβα» Ολάντ!!! Πόλεμος στην Ουκρανία αν δεν συμφωνήσουμε.

«Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να αποφευχθεί ο πόλεμος» χαρακτήρισε ο Φρανσουά Ολάντ τις συνομιλίες..της Γαλλίας και της Γερμανίας με τη Ρωσία, σε μια προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία ειρήνης στην Ουκρανία. «Σκέπτομαι πως είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες. Αν δεν καταφέρουμε να βρούμε μία βιώσιμη συμφωνία ειρήνης, γνωρίζουμε ακριβώς το σενάριο: έχει όνομα, λέγεται πόλεμος», δήλωσε ο Ολάντ, επιστρέφοντας στη Γαλλία έπειτα από συνομιλίες στη Μόσχα που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, και τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ. (και αναρωτιεμαι,τι ηταν αυτο που χαρακτηριστηκε ως ανοησία,επειδη εγραψε ο Σ.Πριφτης,οτι ο Πουτιν ειπε στον Τσιπρα οτι υπαρχει το ενδεχομενο Πολεμου αναμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ρωσια, για το Ουκρανικο προβλημα!)

Για το τελος σας φύλαξα Δημοσιευμα-Αρθρο, απο Ξενο σαιτ, Πραγματικης Εκρηξης Ατομικης Βομβας,με αυτα που γραφει! Τιτλος: Πούτιν Στέλνει Ειδικές Δυνάμεις για να προστατεύσουν την Ζωη του Ελληνα Ηγετη (Τσιπρα) «με κάθε κόστος»
Μια Ακρως Απορρητη νέα έκθεση που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο σήμερα,και εκπονήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών ( ΥΠ.ΕΞ) αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Πούτιν διέταξε την άμεση ανάπτυξη τουλάχιστον 125 ανδρων τον Ρωσικων ειδικών δυνάμεων στην Ελλάδα, για να διασφαλίσουν την προστασία της ζωής με κάθε κόστος» του νέου πρωθυπουργόυ Αλέξη Τσίπρα!

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, Ο Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας με το που ανέλαβε τα καθήκοντα του, ειχε διαδοχικες επαφες τοσο με Ευρωπαιους Αξιωματουχους, αλλα και με Αξιωματουχους απο την πλευρα τον ΗΠΑ « σοκαρισμένος και έκπληκτος » Απο την σταση της ΕΕ,αλλα και τον ΗΠΑ, Ο Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Ρωσο Πρέσβη Maslov. Σε μυστικη εκθεση του Ρωσου Πρέσβη προς το Κρεμλινο, αναφέρει ότι η Ζωη του Ελληνα Πρωθυπουργου κινδυνευει απο σκοτεινους παραγοντες τόσο από την ΕΕ, οσο και τις ΗΠΑ! Για τον λογο αυτο εκτακτος ο Προέδρος Πούτιν επιτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη στην Ελλάδα της επιλεκτης Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών ( SVR RF ) Διαβαστε περισσοτερα εδω: με τιτλo: Putin Orders Special Forces To Protect Greek Leaders Life «At All Costs»

linenet.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria