SAGA FURS: Η συμμαχία συνεχίζεται μετά τη δυνατή ανταπόκριση της αγοράς - OlaDeka

SAGA FURS: Η συμμαχία συνεχίζεται μετά τη δυνατή ανταπόκριση της αγοράς

Η επιτυχία είναι ο λόγος που η American Legend, το Fur Harvesters και ο οικοδεσπότης τους το δημοπρατήριο της Saga Furs θα πραγματοποιήσουν και πάλι κοινές δημοπρασίες τον

Μάρτιο και τον Ιούνιο του 2015

Η πρωτοφανής δημοπρασία Μαρτίου 2014 και η ακόλουθη δημοπρασία Ιουνίου, δικαιολόγησαν απόλυτα τον χαρακτηρισμό τους ως «Δημοπρασίες του αιώνα». Η προσέλευση ρεκόρ, η μεγαλύτερη και πολυποίκιλη προσφορά γουνοδερμάτων στην ιστορία, η δυναμική αγοραστική συμπεριφορά σε ένα αντιφατικό παγκόσμιο περιβάλλον, καθώς και ικανοποιημένοι πελάτες, κατέστησαν το γεγονός επιτυχές.
Η ανταπόκριση υπήρξε σαρωτική, σύμφωνα με τους τρεις Διευθύνοντες Συμβούλους. Οι γνώμες των πελατών και των προμηθευτών για την πραγματοποίηση 
one-stop-shopping ήταν ενθουσιώδης, ενώ και τα τρία δημοπρατήρια είχαν θετικά αποτελέσματα και αναμένουν τις ερχόμενες δημοπρασίες. Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές ποσότητες, οι δημοπρασίες θα προσφέρουν συνολικά 13-14 εκατομμύρια μινκ γουνοδέρματα, δύο εκατομ. αλεπούδες και ένα εκατομ. άγρια γουνοδέρματα. 

Το πρώτο μεγάλο γεγονός  στο πρόσφατα ανακαινισμένο Κέντρο Γούνας στη Φιλανδία

Η μεγάλη δημοτικότητα της γούνας, οι κοινές δημοπρασίες, καθώς και η ανάγκη ανανέωσης των τεχνολογικών εγκαταστάσεων στο δημοπρατήριο, παρακίνησαν την Saga Furs να επεκτείνει την αίθουσα δημοπράτησης ώστε οι αγοραστές να έχουν περισσότερο χώρο στην διάθεσή τους. Η χωρητικότητα της αίθουσας δημοπράτησης αυξήθηκε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% για να φιλοξενούνται περισσότεροι αγοραστές. Να είστε εκεί για να κρατήσετε θέσεις στη νέα αίθουσα!
Με γνώμονα της άνεση των πελατών, η κουζίνα και τα εστιατόρια, έχουν επίσης υποστεί ολική ανακαίνιση.
Η λογική του Multi-brand προσφέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες 

Η γούνα είναι μια επίκαιρη τάση μόδας εδώ και πολλές σεζόν, οι προβλέψεις είναι πως θα συνεχίσει να είναι. Η πολυτελής γούνα έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις πρόσφατες επιδείξεις των εβδομάδων μόδας «Άνοιξης/Καλοκαιριού» καθώς και στις προηγούμενες «Φθινόπωρου/Χειμώνα».
Μαζί με έναν αυξανόμενο αριθμό αγοραστών, η λογική των κοινών δημοπρασιών έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών εκπροσώπων της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας που αγοράζουν διαμέσου των πελατών μας. Ο κόσμος της μόδας έχει βρει ένα θησαυρό νέων και εμπνευσμένων ιδεών.

Νέοι τύπου γουνοδερμάτων που προσφέρθηκαν στις προηγούμενες κοινές δημοπρασίες, κίνησαν το αγοραστικό ενδιαφέρον καθώς οι πελάτες αναζητούν νέα διαφοροποιημένα προϊόντα για να εξυπηρετήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας μόδας. Και τα τρία δημοπρατήρια ανέφεραν πωλήσεις σε νέους πελάτες, ένδειξη ότι είναι πρόθυμοι να εξερευνήσουν νέα υλικά στην κατασκευή γούνινων προϊόντων μόδας.
SAGA FURS: Δημοπρασία Μαρτίου 2015
Προκαταρκτικό πρόγραμμα πωλήσεων
Πωλήσεις: από 10 έως 20 Μαρτίου
Επιθεώρηση: από 3 Μαρτίου 
Προσφορά
Mink 
5,8 εκατομ. 
Fox 
800.000 
Wild Fur 
500.000 
Karakul 
300.000 
Πρόγραμμα
Τρίτη 10.3. 
FHA 
Wild fur 
Τετάρτη 11.3. 
Saga 
Fox 
Πέμπτη 12.3. 
Saga 
Fox 
Παρασκευή13.3. 
Saga 
Saga
Saga
Fox 
Mink
Karakul
Σάββατο 14.3. 
Saga 
Mink 
Κυριακή 15.3. 
Saga 
Mink 
Δευτέρα 16.3. 
Saga 
Mink 
Τρίτη 17.3. 
Saga 
Mink 
Τετάρτη 18.3. 
ALC 
Mink 
Πέμπτη 19.3. 
ALC 
Mink 
Παρασκευή 20.3. 
ALC 
Mink 
Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις ποσότητες και τις ημερομηνίες 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria