Θεά Ζορπίδου προς πρωταγωνιστή του θεάτρου Σκιών του Oladeka: Καταλαβαίνω πως έχετε κι εσείς τα προβλήματά σας, μια εφημερίδα που δεν την διαβάζει κανείς, ένα μπλογκ με 3 αναγνώστες...και άλλα αποτελειωτικά - OlaDeka

Θεά Ζορπίδου προς πρωταγωνιστή του θεάτρου Σκιών του Oladeka: Καταλαβαίνω πως έχετε κι εσείς τα προβλήματά σας, μια εφημερίδα που δεν την διαβάζει κανείς, ένα μπλογκ με 3 αναγνώστες…και άλλα αποτελειωτικά

ΒΙΤΡΙΟΛΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΖΟΡΠΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ «ΠΑΤΑΤΕΣ» ΤΟΥ…ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΖΟΡΠΙΔΟΥ…  ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ… Έιιι ¨Οπαααα!!!!

«Κ. Ιατρίδη μου, συγνώμη που άργησα να σας γράψω αλλά έχω δουλειές και μικρά παιδιά, βλέπετε δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να έχουμε εφημερίδα και να μην κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να γράφουμε ψέμματα για τους άλλους και να ζητάμε τον κόσμο να μας πληρώνει. Νόμιζα κιόλας πως η ιστορία μας είχε τελειώσει, αλλά με πληροφόρησαν φίλοι
πως συνεχίζετε ακάθεκτος. Φτου φτου φτου, σε καλό να σας βγει τόση ενέργεια και πάθος για “μάχιμη δημοσιογραφία”. Κάνατε έρευνα και βρήκατε όλες αυτές τις πληροφορίες για
μένα, μπράβο σας πάντως, δεν σας είχα και τόσο ικανό στα ψαχτήρια.


Παρακάτω μια σειρά από λινκς που βρήκα εγώ τάκα τάκα δίνοντας το όνομά μου, εσείς κανένα απ’ αυτά δεν βρήκατε;
Όμως έχω αρχίσει να ανησυχώ για σας γιατί ο συνδυασμός αυτών που παραθέτεται με αυτά που σχολιάζετε δεν βγάζει νόημα. Θέλω να πιστεύω πως είναι ο εκνευρισμός σας και πως είστε μια χαρά στα μυαλά σας, εύχομαι πως όλο αυτό που ατυχώς καταστρώσατε για να με βλάψετε και όχι φυσικά για να κάνετε δημοσιογραφία, τι σχέση έχετε εσείς με τέτοια πράγματα άλλωστε, την κόρη σας προσπαθείτε να βολέψετε εδώ και χρόνια και τελικά το καταφέρατε, (άκουσα πως ο μισθός είναι κουτσουρεμένος, εύχομαι να μην είναι αλήθεια) οικογενειακή επιχείρηση η εφημερίδα, οικονομικά προβλήματα, σας νιώθω κ. Ιατρίδη μου, μην ανησυχείτε, σας καταλαβαίνω κι εσάς και τον πόνο σας, κι εγώ μάνα είμαι.

Όμως σας παρακαλώ, μην ξαναπείτε βλακείες του τύπου ο Φούχτελ δεν έχει σχέση με την Ελληνογερμανική Συνέλευση γιατί μπορεί να το ακούσει και ο ίδιος, άσε που μπορεί να το μάθει κι από μένα μιας και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι με τον κ. Φούχτελ, όσο και να σας πικραίνει αυτό κ. Ιατρίδη μου, συνεχίζω κι εγώ ακάθεκτα τις καλές σχέσεις με τους Γερμανούς και ποτέ δεν το έκρυψα.




Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ. Η ΑΦΙΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!


Επειδή ίσως δεν τα καταφέρνετε και τόσο καλά με την έρευνα στο διαδίκτυο, θα σας βοηθήσω να καταλάβετε το οργανόγραμμα της DGV, ορίστε, κοιτάξτε εδώ, το λέει ξεκάθαρα, ο κ. Φούχτελ είναι (και θα είναι) ο αρχηγός της http://www.grde.eu/el/struktur-2. Για όσο θα υπάρχει.

Και τώρα, τι κάνουμε κ. Ιατρίδη μου, που γράψατε τόσες βλακείες, πώς θα τα μπαλώσουμε;
Δεν πειράζει, εγώ θα σας καλύψω, αν με ρωτήσει (γιατί θα τον δω στο Βερολίνο σε λίγες βδομάδες) θα του πω χαιρετισμούς από σας και την φίλτατη κόρη σας και πως έγινε λάθος, δαίμονας του τυπογραφείου θα πω.

Εμένα όμως δεν μου φερθήκατε σωστά, ούτε τα μισά από τα λινκς που βρήκατε δεν ανεβάσατε. Επειδή σας αγαπάω εσάς τους δήθεν δημοσιογράφους, έχω βρε παιδάκι μου μια ευαίσθητη χορδή για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, σας κάνω την εξυπηρέτηση να σας δώσω μια πιο καλή εικόνα των δράσεων μου για να μπορείτε να τα δημοσιεύεστε κιόλας, όχι μόνο στο μπλογκ αλλά και στην εφημερίδα. Θα γεμίστε σελίδες, οουουουου μια χαρά θα σας έρθει, σχεδόν μια εφημερίδα θα μπορέσετε να γεμίσετε, ούτως ή άλλως δεν γράφετε και κάτι της προκοπής, ότι γράφετε το έχουμε διαβάσει μέρες πριν στο διαδίκτυο. Αυτά λένε οι κακές γλώσσες, εγώ δυστυχώς δεν σας διαβάζω, με το συμπάθιο κιόλας.


Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείτε, σας είπα πιο πάνω, για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες θυσία γίνομαι.

Πάμε λοιπόν να διαβάσουμε μαζί.

Η συμμετοχή μου σε συνέδρια και δράσεις της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης
http://www.grde.eu/…/dgv-…/dgv-ii/themen/tourismusfoerderung

https://www.facebook.com/culture8/photos/pb.129309560435739.-2207520000.1423091568./563115270388497/?type=3&theater

Η σχετικά πρόσφατη συμμετοχή μου στο φόρουμ ίδρυσης του ελληνογερμανικού δικτύου νεολαίας

http://agorayouth.com/…/04/ich-bin-hier-wei…/comment-page-1/

Εδώ κάποιες ομιλίες και παρουσιάσεις σε πανεπιστήμια και συνέδρια κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής μου δραστηριότητας στη Γερμανία, που εγώ τις βρήκα με το ψαχτήρι μέσα σε 2 λεπτά, εσείς μάλλον δεν τις προσέξατε. Δεν είναι όλες, αν θέλετε όλες να σας στείλω το CV μου.

http://www.zfw.tu-dortmund.de/…/archiv_2…/oktober/wOu_07.pdf

http://www.hkw.de/…/progr…/projekte/veranstaltung/p_7111.php

http://trans-ferir.blogspot.gr/…/desires-from-past-what-do.…

http://independent.academia.edu/SultanaZorpidu

http://www.uni-kiel.de/cinarchea/sympos/sym-2002b-dp.htm

Εδώ κάποια απ’ τα εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς επίσης και ομιλίες που έγιναν σε συνεργασία με το γραφείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης https://www.scribd.com/szorpidu/documents

Εδώ κάποιες πληροφορίες για την επιχειρηματική μου δραστηριότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών του www.culture8.gr

http://www.independenttraveler.com/destinati…/europe/greece…

http://www.pta-pdm-smartplus.gr/…/iartt—best-practices-gu…

http://www.iartterritories.com/…/co…/greece/culture-8/id/213

https://www.facebook.com/culture8/photos/pb.129309560435739.-2207520000.1423091573./549988108367880/?type=3&theater

http://www.tripadvisor.de/Attraction_Review-g315844-d345386…

http://www.elliniko-panorama.gr/issues.php?issueId=94#

https://www.facebook.com/culture8/photos/pb.129309560435739.-2207520000.1423091573./533740679992623/?type=3&theater

Εδώ πληροφορίες για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχω εκπονήσει και τη χορηγία γερμανικής διαφημιστικής εταιρίας για την έντυπη έκδοση σε μορφή εγχειριδίου (με θέμα τη βυζαντινή Καστοριά για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση) που πρόκειται σύντομα να εκδοθείhttp://www.3st.de/xmas-14/

Και εδώ κάποια άρθρα στα ελληνικά από την Καθημερινή για τη συμμετοχή μου στο Ελληνογερμανικό Δίκτυο Νεολαίας, για να μη λέτε ότι όλα στα ξένα σας τα στέλνω και δεν μπορείτε να διαβάσετε.
http://www.kathimerini.gr/…/ellada-kai-germania-me-toys-neo…

και στην αποστολή ιστορικών μετά από πρόσκληση του υπουργείου εξωτερικών στο Βερολίνο το Δεκέμβρη
http://www.kathimerini.gr/…/ellhnogermanikh-synergasia-gia-…

Όπως διαπιστώνετε, οι σχέσεις μου και οι συνεργασίες με γερμανικούς ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς συνεχίζεται, δεν ξέρω από πού και πώς βγάλατε το συμπεράσματα πως έχουν σταματήσει.

Διαβάζοντας τα περίεργα που γράφετε κ. Ιατρίδη ανησυχώ για την υγεία σας, δεν είστε και τόσο μεγάλος άνθρωπος για να έχετε μπλέξει σε τέτοιο βαθμό την πραγματικότητα με τη φαντασία.

Και τώρα κάποιες ερωτήσεις από μένα:

Είναι αλήθεια ότι είστε ταπί και ψύχραιμος και μάλλον γι αυτό το λόγο ασχολείστε τόσο εντατικά με τις δικές μου επιχειρηματικές δραστηριότητες; Σας ενοχλεί που εργάζομαι και πληρώνομαι με αποδείξεις και παραστατικά και προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες τουριστικού χαρακτήρα καθώς επίσης και εκπαιδευτικά προγράμματα και πληρώνομαι γι αυτό; Κατά την άποψή σας θα έπρεπε να εργάζομαι για την ψυχή της μάνας μου κι εσείς θα φροντίζατε για τα παιδιά μου;

Για τις ιστορίες σχετικά με τα 150 χιλιάρικα που λέτε, που ήθελα να τα βάλω στην τσέπη μου, μπορείτε να μου φέρετε έναν άνθρωπο από την προχθεσινή συνάντηση στην νομαρχία να το επιβεβαιώσει; Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο κ. Αντιπεριφεριάρχης, ο κ. Αντιδήμαρχος Τουρισμού, ο πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και άλλοι. Μπορεί ένας από αυτούς να πιστοποιήσει τη συκοφαντία σας κ. Ιατρίδη;
Μήπως αυτά τα χρήματα ήταν για άλλο σκοπό κ. Ιατρίδη και μπερδευτήκατε πάλι; Ή μήπως σας παραπληροφόρησαν οι ρουφιάνοι-ες σας; Μη μου πείτε πως πέσατε κι εσείς θύμα παραπληροφόρησης κ. Ιατρίδη μου, θα τρελαθώ!


Παρεμπιπτόντως, πόσες μηνύσεις έχετε δεχτεί για συκοφαντία μέσω της εφημερίδας σας κ. Ιατρίδη μου; Αν δεν σας φτάνουν, ευχαρίστως να τις πολλαπλασιάσουμε.

Και πάλι δεν σας πληροφόρησαν σωστά οι ρουφιάνοι σας ή πάλι φταίει η τρικυμία του μυαλού σας, δεν ξέρω, κάτι απ’ τα δυο σίγουρα. Από την ομάδα που αργότερα ονομάστηκε „εν δήμο“ έφυγα επειδή το ήθελα και αφού μου είχαν προτείνει να είμαι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο. Το ξέρω πως σας είναι δύσκολο να πιστέψετε πως αρνήθηκα να είμαι υποψήφιος δήμαρχος, αλλά δυστυχώς για την προσπάθειά σας να με λασπώσετε, έτσι είναι η αλήθεια, και μπορείτε να ρωτήσετε όποιον θέλετε, είμαι σίγουρη πως οι σύντροφοι θα σας το επιβεβαιώσουν.


Στο χώρο της Αριστεράς είμαι και θα είμαι και δεν άλλαξα ποτέ στρατόπεδο. Λέτε ότι έριξα γέφυρα προς Μανώλη; Είστε με τα καλά σας; Τόση φασαρία έγινε σε εφημερίδες και ραδιόφωνα για τα γεγονότα μετά την πρώτη Κυριακή, εσείς χαμπάρι δεν πήρατε; Ααααα με κάνετε να ανησυχώ πραγματικά για τη μνήμη σας και το μυαλό σας.

Τώρα αν σας πω πως μου ζήτησε και άλλο, γνωστό σας ψηφοδέλτιο να αλλάξω στρατόπεδο πολύ πριν τις εκλογές, θα μου θυμώσετε; Κι όμως κι εκεί είπα όχι γιατί είχα δώσει το λόγο μου αλλού και τον λόγο μου τον κρατάω, όσο και να σας ακούγεται άγνωστο κάτι τέτοιο κ. Ιατρίδη.

Εσείς όμως, για πείτε μου, πως ενώ θέλατε να κάνετε την κόρη σας υποψήφια βουλευτή στο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά βρεθήκατε να την έχετε βολέψει στο γραφείο του νυν δημάρχου, πώς κάνατε εσείς αυτή γέφυρα από την αριστερά στη δεξιά; Πείτε μου σας παρακαλώ πως το καταφέρατε αυτό το πολιτικό σπαγγάτο; 


Διαπιστώνω πως όλα αυτά που προσπαθείτε να μου προσάψετε δεν είναι τίποτε άλλο από δικά σας άπλυτα κ. Ιατρίδη, που για κάποιο λόγο, ψυχιατρικής φύσης εικάζω, χωρίς να είμαι ειδικός, δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε και μου τα φορτώνετε εμένα για να λυτρωθείτε.

Επειδή όμως είμαι από τη φύση μου συμπονετικός άνθρωπος και καταλαβαίνω πως έχετε κι εσείς τα προβλήματά σας, μια εφημερίδα που δεν την διαβάζει κανείς, ένα μπλογκ με 3 αναγνώστες (πάλι καλά που βγάζετε τη Ζορπίδου που και που και ανεβαίνει η επισκεψιμότητα, μια ελπίδα πως ως αυλικός “δημοσιογράφος” θα δείτε επιτέλους άσπρη μέρα και με κόρη στην πόρτα του δημάρχου να δίνει πληροφορίες (αλήθεια αυτό είχατε στο μυαλό σας όταν μου ζητούσατε εμένα “εσωτερικές πληροφορίες”, αχ κ. Ιατρίδη μου, θέλει η γκουχου γκουχου να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει) σας κάνω την εξής πρόταση, που δεν θα μπορέσετε να μου αρνηθείτε!

Θέλετε να βγούμε μαζί στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση και να κάνουμε μια δημόσια κουβεντούλα για όλα αυτά που προσπαθείτε να μου φορέσετε, ενώ είναι δικά σας ρούχα;
Τι λέτε, προτιμάτε πρωινή ραδιοφωνική ζώνη ή βραδινή τηλεόραση;

Όπως θέλετε εσείς, δεν θα σας χαλάσω χατήρι κ. Ιατρίδη μου, γιατί έτσι όπως πάτε θα μου πάθετε κανα κακό και θα το έχω τύψεις στη συνείδησή μου.


Τα φιλιά μου και την αγκαλιά μου, θα τα πούμε από κοντά στο συνέδριο το Σάββατο θα έρθω να θαυμάσω την κορούλα σας και χαίρομαι που θα σας δω από κοντά και θα τα πούμε!

Να ξέρετε πως όποια χαζομάρα και να ξαναγράψετε δεν θα σας κάνω την τιμή να σας απαντήσω γιατί έχω δουλειές που τρέχουν, Γερμανούς που περιμένουν και άλλα πολλά που θα τα μαθαίνετε από έγκυρες πηγές ενημέρωσης της πόλης μας. Αν πάλι επιμένετε στη συκοφαντία, υπάρχουν και δικηγόροι κ. Ιατρίδη μου, πείτε μου ποιος σας ξελασπώνει απ΄τις μηνύσεις να επικοινωνήσω.

Δομή της Συνέλευσης
GRDE.EU»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria