MARK OATEN: ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΓΟΥΝΑ - OlaDeka

MARK OATEN: ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΓΟΥΝΑ

Αγαπητοί δημοσιογράφοι

Το πρόσφατο άρθρο της Daily Mail σχετικά με τα κινεζικά εκτροφεία γουνοφόρων ζώων (14 Φλεβάρη http://www.dailymail.co.uk/news/article-2867219/Inside-Chinese-fur-farms-breed-raccoon-dogs-tiny-cages-skin-alive-make-luxury-coats-sold-West.html) δεν είναι το πρώτο που
στο οποίο η βιομηχανία γούνας κατηγορηθείται για την εκδορά των ζώων όσο αυτά είναι ζωντανά.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας, τον παγκόσμιο εμπορικό φορέα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του κλάδου της γούνας, είναι καθήκον μου να βάλω τα πράγματα στην σωστή τους βάση. Έχω αναπτύξει μια επίσημη υπόσχεση ότι  θα είμαι πραγματικά πρόθυμος για δημοσιογράφους και καταναλωτές να ενημερώνονται.

Εδώ είναι η υπόσχεση μου σε όποιον ανησυχεί για το πώς παράγονται τα προιόντα γούνας:

“Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η βιομηχανία δερμάτων αφαιρεί το δέρμα των ζώων όσο αυτά βρίσκονται ακόμη εν ζωή. Επιτρέψτε μου να κάνω σαφές ότι αυτό θα ήταν εντελώς απαράδεκτο και ανέφικτο να γίνει. Δεν ξέρω κανέναν στον χώρο της γούνας που θα έκανε κάτι τέτοιο.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας υπόσχομαι ότι αν κάποιος έχει πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία με ονόματα και θέσεις που παρουσιάζουν οποιονδήποτε  στον κλάδο της γούνας να ακολουθεί αυτή τη βάρβαρη πρακτική του γδαρσίματος ζωντανών ζώων τότε υπόσχομαι να μεταβιβάσω αυτά τα στοιχεία στη διάθεση  των αρμόδιων αρχών, έτσι ώστε να μπορεί να ασκήσει δίωξη κατά εκέινων που συμμετέχουν.

Παρακαλώ στείλτε μου στο [email protected] ή επικοινωνήστε με το IFF μέσω του Twitter (we_are_fur) χρησιμοποιώντας το hashtag #IFFCEOPledge

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Mark Oaten, CEO, IFF

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria